Letošní ročník populární pěvecké show SuperStar jde do finále, o vítězi rozhodnou diváci svým hlasování už v neděli večer. Do posledního přímého přenosu se nemilosrdným sítem castingů a vyřazovacích kol probojovali Elizabeth Kopecká, Nikolas Bitkovskij, Katarína Stohrová a Adam Pavlovčin. Právě ten patří podle sázkové kanceláře Fortuna mezi největšího favorita, stejně to vidí i bookmakeři z Chance.

Pavlovčin přitom u Fortuny startoval na kursu 8:1, během tří finálových přenosů se však posunul na kurz 1,66:1. Jeho největší soupeřkou bude Elizabeth Kopecká s aktuálním kursem 2,3:1. Nikolas Bitkovskij (8:1) a Katarína Stohrová (22:1), budou útočit ze zadních pozic. U sazkové kanceláře Chance má aktuálně Pavlovčin kurz 1:65:1, Kopecká 2,4:1, Bitkovskij 8,5:1 a Stohrová 30:1.

„Letos na sebe narazily dvě mimořádné osobnosti. Elizabeth Kopecká je hotová zpěvačka, ve finále naživo vysmahla The Show Must Go On, hned na to Roling to the deep. Neshořela, spíše naopak, přesto je na stole varianta, že nevyhraje. Adam Pavlovčin působí v soutěži tak trochu jako mimozemšťan, z klobouku tahá jeden trumf za druhým, na podiu vystupuje jako vyspělý performer, působí skromně, zároveň se nebojí extravagance. Až si člověk říká, jestli to někdy není trochu moc. Na druhou stranu Superstar sleduje spíše mladší publikum, což by mu mohlo hrát do karet. A podle dosavadních náběrů sázek se zdá, že to všechno zabalené do sebe prostě funguje,“ vysvětlil hlavní bookmaker sazkové kanceláře Fortuna Michal Hanák.

Právě sázkaři podle něj dotlačili Pavlovčina do pozice největšího favorita. „Průběžné vklady posouvaly jeho kurs dolů po celou dobu soutěže, přičemž na jeho vítězství v tuto chvíli směřuje celých 50 % náběrů. Na Elizabeth Kopeckou vychází 30 % sázek, Nikolas Bitkovskij a Katarína Stohrová se shodně opírají o zhruba 15 % důvěru,“ doplnil bookmaker.

se souhlasem TV Nova

Adam Pavlovčin | FOTO: se souhlasem TV Nova

Fakt, že Superstar je zajímavou příležitostí pro sázkaře specialisty, se potvrzuje i v letošním ročníku. Jeden z klientů Fortuny si na tiket vybral právě triumf Pavlovčina před prvním živým večerem v kursu 8:1. Na tuto variantu vsadil 50 tisíc korun, v neděli tak bude vyhlížet výhru 400 tisíc korun.