Zpěvačka trpí CHOPN neboli chronickou obstrukční plicní nemocí. „Chytit covid by pro mě mohlo být fatální. Jsem sice třikrát očkovaná, ale to nic neznamená. Jsem v té nejrizikovější skupině a teď i nesmírně oslabená,“ vysvětlila Aha! sama Marta s tím, že dcera je pro ni v současné době zdravotních potíží nebezpečná.

„Proč se nechce nechat očkovat, s ní nemá cenu řešit, má svoji hlavu a je už dospělá, nutit ji nemohu,“ řekla Kubišová odevzdaně. Když se zpěvačka nedá rychle do kupy, bude muset svátky strávit sama. Její imunita je teď nemocí i přes veškerá očkování velmi oslabena. „Špatně se mi dýchalo, v krku jako kdybych měla cizí předmět, který nemohu vykašlat. Co vám budu povídat, byla jsem přesvědčena, že mám covid,“ netajila se Marta.

S naprostou hrůzou si nechala udělat test, byla negativní. Špatně jí bylo ale dál, šla znovu na test a opět byl negativní. „Byla jsem už zoufalá, co se mnou je. Nakonec mě v Nemocnici Na Homolce pořádně proklepli a zjistili zánět dýchacích cest. Nasadili antibiotika po osmi hodinách a zakázali veškerý kontakt,“ dodala Kubišová.

Jelikož jí lékaři zakázali jakýkoli styk s lidmi, nemůže dokonce ani vyvenčit svoji fenku. „Bydlíme v paneláku, a tak Brillinku vypustím jenom z vchodových dveří, ona si kolem domu udělá dvě kolečka a zaštěká, že chce domů,“ popsala momentální venčení zpěvačka.

Zpěvačka musela odmítnout i účast na křtu kalendáře Proměny 2022, pro který se fotila v létě. A to ji Chantal Poullain (65) přemlouvala, že jí zajistí takovou ochranu, kterou nemají ani doktoři! „Říkala jsem jí, jak jsem na tom, ale že i kdybych byla bez antibiotik, tak nepřijdu. Ani ve skafandru, opravdu mám nahnáno,“ přiznala Kubišová.

VIDEO: Marta Kubišová ve studiu Blesku: Havel s Olgou mi poskytli azyl před rozvodem!

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová v Blesku: Havel s Olgou mi poskytli azyl před rozvodem! redakce Blesk

 

Fotogalerie
94 fotografií