Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dva nejzásadnější momenty finálových kol SuperStar: Svatba a vážná nemoc!

19. prosince 2021 | 13:20

Již dnes večer se dozvíme, kdo se stane letošní Česko Slovenskou SuperStar. Do superfinále postoupili 4 soutěžící. Průběh celé show ale také zasáhly dvě zásadní události – jedna šťastná a druhá bohužel velmi smutná.

Dnes večer se utkají 4 soutěžící o to, kdo se stane Česko Slovenskou SuperStar. Do superfinále postoupili: Nikolas Bitkovskij, Adam Pavlovčin, Elizabeth Kopecká a Katarína Štohrová.

V rámci finálových vyřazovacích kol nebyla nouze o emoce. Napětí a stres střídaly radost a slzy štěstí. Velmi zásadní byly ovšem především dva momenty. Jeden bohužel velmi smutný, ale druhý naopak velmi krásný.

Do finále postoupilo 10 soutěžících. Nakonec jich ovšem vystupovalo pouze 9. Krásná Nikita Machytková ze soutěže totiž odstoupila. A co bylo důvodem? Bohužel vážná nemoc její maminky. „Maminka je vážně nemocná, její stav se zhoršil, měla bych být s ní. Prožíváme náročné období, ale dnes jsem ještě ráda, že je tady se mnou. Bylo to ohromné období pro mě. S hudbou nekončím,“ uvedla Nikita. 

Video se připravuje ...
SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra! • VIDEO: TV Nova

Krásný a dojemný okamžik nastal druhý finálový večer. A postaral se o něj soutěžící Ladislav Hunka. Během písně All of Me totiž stihl říct své partnerce, že ji miluje, ale ten největší šok přišel, když dozpíval. Plný emocí se vydal ke své přítelkyni a v přímém přenosu ji požádal o ruku! Ta řekla samozřejmě ANO. Ladislav sice o pár desítek minut později ze soutěže vypadl, ale jak sám řekl, to nejlepší v životě už má.

A než se za pár hodin dozvíme, kdo se zařadí po bok Anety Langerové, Martina Chodúra, Vlastimila Horvátha a dalších, prohlédněte si fotogalerii z letošního ročníku:

 

Autor: REDAKCE