Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Česko Slovenskou SuperStar se stal originální a nezaměnitelný Adam Pavlovčin! Jak probíhal celý finálový večer?

19. prosince 2021 | 20:57

Další ročník Česko Slovenské SuperStar je za námi. Večer nabitý hity, vtipnými hláškami a emocemi skvěle odmoderovala Ewa Farna. Do superfinále postoupili Nikolas Bitkovskij, Adam Pavlovčin, Elizabeth Kopecká, Katarína Štohrová a diváci rozhodli o vítězi – kterým se stal skvělý a originální Adam!

Hned v úvodu zazářila již zmiňovaná moderátorka a Zlatá slavice Ewa Farna. Nejenže jako vždy bezchybně zazpívala, ale i předvedla odvážné taneční kreace, což v jejím případě – pokročilém stadiu těhotenství – byl neuvěřitelný výkon.

Vzápětí se dočkala překvapení jedna z porotkyň Patricie Pagáčová. Právě 19. prosince totiž slaví narozeniny a to samozřejmě nemohlo být opomenuto. Dort, květina a polibek od Leoše Mareše nesměly chybět.

Po prvním kole, kdy zazpívali všichni čtyři finalisté píseň v angličtině, musel jeden z kola ven. Na čtvrtém místě se umístila Katarína Štohrová.

Video se připravuje ...
SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra! • VIDEO: TV Nova

Další kolo se neslo na písních v mateřském jazyce. Jako první zazpívala Katarína a při hodnocení poroty prozradila, že má v sobě dva čípky, jelikož má zánět hlasivek. To bylo snad poprvé, kdy porota nevěděla, jak rychle zareagovat:).

A po druhém kole přišlo další vyřazování. Soutěž opustil nejmladší ze superfinalistů Nikolas Bitkovskij.

V posledním kole si zbývající dva finalisté zazpívali píseň z castingového kola. Porota už poslední výkony nehodnotila a nechala jen působit emoce, které by se daly krájet. Katarína i Adam byli upřímně dojatí a slzy tekly proudem. Letošní SuperStar se však mohl stát pouze jeden z nich – a tím je Adam Pavlovčin!

Prohlédněte si fotogalerie ze superfinále:

Elizabeth Kopecká
Autor: facebook.com/superstarcs

 

 

Autor: Martina Miláčková