Jste zde


Radleigh Valentine: Andělské rady
RenataP

Rázné, jasné - a rozhodně ne jen andělské!

 

Tyto karty právem patří k  těm vícekrát vydáváným a oblíbeným, protože obsahují snad všechny odpovědi, kterých se nám může dostat. V jednoduchosti je krása a tak stačí jen 54 kartiček a hlavně, poselství v knížečce, které každou odpověď rozvede přesně tak, jak potřebujete.

Rychlá rada, rychlá odpověď. Bezvadný doplněk k dalším výkladům jinými kartami, které opepří jako ta nejjasnější špetka koření. Je zajímavé sledovat, jak se pak ve výkladu různými kartami snoubí informace, a právě Andělské rady přidají to své poslední slovo.

Ano, tak bych definovala tyto karty: Mají vždycky poslední slovo.

Když chcete jen je, nebo je jako první

Pak se připravte na to, že odpovědi budete dostávat jasné, stručné… a okamžité. Trochu jsem osobně měla problém s těmi příliš jasnými kartami ve stylu ANO a NE, ale nikdy není od věci si právě k těmto dovyložit karty jiné, protože málokdo se spokojí s takovou jednoznačností. Ostatně z toho lze soudit, pro koho jsou tyto karty ideální: Pro toho, kdo chce odpověď hned.

Je schopen akceptovat jakoukoliv odpověď a dále se v ničem nerýpe.

A hlavně – prosím Vás: U kartiček kapesní velikosti je i knížečka a tu rozhodně nepřehlížejte. Karty jsou sice upovídané až ukřičené, ale ten pravý společník po váš bok si usedne až s otevřením knížečky. Kdy vám jemně vysvětlí, jak je karta myšlena a jaké další okolnosti mohou ve výkladu hrát roli.

Mnohdy pak pročítání i krátkého textu v knížečce vás dovede k vytažení další karty či ke skládání různých map života či situace, na kterou se ptáte. A pak už máte před sebou doslova andělský orchestr rad, nápověd a odpovědí.

A dočtete se třeba u karty ČEKEJTE…

„Vaše situace bude vyžadovat trpělivost. Andělé vám neříkají „ne“, říkají „ještě ne“. Vesmír někdy potřebuje trochu víc času, aby do sebe všechno dokonale zapadlo. To, o co žádáte, může také ovlivnit životy jiných lidí. Pokud se tak stane, vyžádá si to delší přípravu, aby bylo jisté, že budou zohledněny potřeby všech. Proto buďte trpěliví, aby všichni zainteresovaní dostali to, co je jim souzeno.“

Karty Andělské rady (Radleigh Valentine), nakladatelství Synergie Publishing, 2021, www.synergiepublishing.com

 




Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

RenataP

Zaměření: Nevyplněno

Kontakt: Nevyplněno

Web: Nevyplněno

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více