Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Letošní Vánoce poprvé ve třech: Rodily Kašáková, Pártlová, Kopřivová a další!

/
  • Kdo všechno prožije Vánoce ve třech?
    21. prosince 2021 ● 05:00

    Koronavirová pandemie přeje miminkům! Mnohé páry si během karantény, lockdownu a podobných dalších omezení byly mnohem blíže než přes obvykle nabitý pracovní program, a tak se během roku 2020 a 2021 rodilo v českém šoubyznysu mnohem více dětí než v posledních letech. Kdo všechno v roce 2021 rozšířil svou rodinu o nový, první přírůstek? V našem výběru naleznete modelky, zpěvačky i herečky!

  • 1.

    Jitka Nováčková (29), modelka

    Hned na počátku roku 2021 přišlo na svět první dítko našeho šoubyznysu – dcerka modelky, youtuberky a influencerky Jitky Nováčkové Leah Elissa. Holčička přišla na svět o tři týdny dřív, a tak se málem stalo, že tatínek, finský fotbalista Tim Sparv (34), nebyl u porodu... Vše se totiž odehrálo extrémně rychle! „11. 1. 2021 ve 4:25 se naše holčička rozhodla přijít a prozkoumávat svět. Tři týdny předem. Bylo to uprostřed noci a já jel zrovna ze zápasu, když mi Jitka volala,“ pochlubil se jako první na instagramu radostnou novinkou pyšný otec. „Volala mi ve 2 v noci, náš týmový autobus přijel do Larisy ve 3 a ve 4:25 se naše dcera narodila,“ popsal modelčin partner, jak rychle se vše událo. Bylo velké štěstí, že se v ten čas akorát vracel domů.

  • 2.

    Lucie Kovandová (28), modelka

    Sexy modelka Lucie Kovandová, která se proslavila nocí u hokejového boha Jaromíra Jágra (49), porodila 15. ledna. S hokejistou Petrem Holíkem (28) se stali rodiči chlapečka, který dostal krásné, běžné jméno: Tomáš. Dvojice dlouho po miminku toužila, ale příroda byla proti. „Musím přiznat, že nejsme z těch párů, co měli štěstí a vyšlo jim to hned. Byla to delší doba, kdy to pro mě pak už bylo dost náročný, především psychicky. Ale vše dopadlo dobře, a o to víc si toho teď vážím. Jsem šťastná!“ svěřila se na sociální síti modelka.

  • 3.

    Veronika Kašáková (32), modelka

    Půvabná zakladatelka Nadačního fondu Veroniky Kašákové, co bývá označována za „Missku z děcáku“ (soutěže krásy se sice v roce 2014 účastnila, ani na jedné z prvních třech příček se ale neumístila), se stala maminkou v únoru. Tehdy přivedla na svět synka Matyáše. Záhy se přišlo na to, že chlapeček má závažnou metabolickou vadu, nemoc zvanou fenylketonurie. Nemůže přijímat žádné bílkoviny, tím pádem téměř žádné běžné jídlo.  „Pokud by se jim ukládal v těle, mohlo by dojít i k těžké retardaci. Jsou tak odkázáni na celoživotní nízkobílkovinovou dietu,“ uvedla Veronika s tím, že tato nemoc je dědičná. Nemoc synka těžce nesla, a dokonce skončila v péči psychologa. 

  • 4.

    David Kraus (41), herec

    Známý syn moderátora Jana Krause (68) David se stal otcem v březnu tohoto roku. Jeho mladičká přítelkyně Sarah Opravilová (21) mu porodila dcerku Ester. Tento sympatický muzikant a herec se nikdy netajil tím, že by byl rád tatínkem a na otcovskou roli se nesmírně těší. Neměl ale štěstí na tu pravou, se kterou by se mu podařilo založit rodinu. Skutečnost, že jeho mladičká přítelkyně Sarah čeká miminko, dokázal před veřejností utajit až do samého finále. „Je to ten největší zázrak zázraků, díky kterému se vám v jednom okamžiku změní život...“ rozplýval se na instagramu novopečený tatínek.

  • 5.

    Veronika Stýblová (27), zpěvačka

    Zpěvačka skupiny Verona Veronika Stýblová (26) porodila 5. března synka Sebastiana. Také její děťátko přišlo na svět s vzácnou, vrozenou vadou, ne však tak vážnou jako v případě Kašákové. Spíše by se dalo říct, že jde jenom o drobnou anomálii. „Nedokonalost, a přesto je dokonalý. Séba se narodil se srostlými dvěma prstíky na obou ručičkách i nožičkách. Jak já říkám, je to naše rybka se vším všudy,“ napsala na instagram finalistka první řady soutěže Česko Slovensko má talent a finalistka třetí řady Česko Slovenské SuperStar s tím, že prstíky se od sebe musí časem oddělit pomocí plastické chirurgie.

  • 6.

    Eliška Hanušová (26), herečka

    Představitelka Báry ze seriálu Ulice Eliška Hanušová, dcera herce Miroslava Hanuše, porodila na přelomu března a dubna. První rodinnou momentku vyvěsila herečka na svém instagramovém účtu doprovodila láskyplnými slovy: „Tak my jsme komplet. Děkuji, Kryštofe, miluji vás.“ Jméno děťátka si ale nechala pro sebe – oním Kryštofem myslela svého manžela Kryštofa Bašuse.

  • 7.

    Monika Leová (30), modelka

    Modelka a moderátorka Monika Leová rodila v dubnu. Mia Le Košínová, tak zní celé jméno holčičky, která nese příjmení obou rodičů. Při narození vážila slušných „4160 gramů radosti“. Poměrně vysokou váhu narozené dcery nezapomněl s vtipem sobě vlastním okomentovat i pyšný otec Martin, co holčičku popsal slovy „obří dítě, michelin“. Není proto divu, že z Moniky pak vyšla slova typická pro kdejakou maminku, která je čerstvě po bolestivém zážitku s názvem porod: „Už nikdy nerodim,“ hlásala vyčerpaná, ale šťastná Monika.

  • 8.

    Zorka (31) a Míra (38) Hejdovi, moderátoři

    Slavné duo moderátorů se dočkalo vymodleného dítka 9. dubna. Jeho pohlaví i jméno tajili budoucí rodiče až do poslední chvíle, a obojí zveřejnili až po porodu. Kloučka pojmenovali Nikolas. To, že se chlapeček dere na svět, nebyl v jejich případě žádný fofr, jak to známe z filmů, ale naopak trval několik dlouhých hodin. Po celou dobu Míra Hejda poctivě dokumentoval narození svého syna, a porod sdílel takřka online na svém instagramu. Mobil odložil až těsně před druhou fází porodní, kdy nastávající maminka tlačila dítko na svět.

  • 9.

    Jakub Štáfek (31), herec

    V dubnu se, co se porodů týče, velmi dařilo, i herec Jakub Štáfek známý ze seriálů Ulice či Vyšehrad počal své dítko v létě 2020. Snoubenka Dominika Doležalová (29) Jakubovi porodila nádhernou dceru, která dostala krásné a netradiční jméno: Olívie. Tato holčička však není jediným přírůstkem do Jakubovy rodiny. Před dvěma měsíci se novopečenou maminkou stala také Jakubova sestra Denisa, která na svět rovněž přivedla holčičku. „Je to až neuvěřitelný, jak ten čas letí, a jak nás každým dnem posouvá úplně na jinou metu. Oba jsme během dvou měsíců dostali ten nejlepší titul na světě. Jsme ale nejen rodiči, oba jsme si vzájemně věnovali i tituly: strejda a teta. Tohle, kdybychom plánovali, tak to nevyjde,“ smála se Denisa.

  • 10.

    Veronika Kopřivová (30), modelka

    Bývalá partnerka hokejisty Jaromíra Jágra dala život holčičce jménem Ella ve čtvrtek 27. května. Dívenka přišla na svět měsíc před lékaři určeným termínem. „Udělala jsem našim překvápko a přišla na svět o několik týdnů dříve. Bylo to nečekané, napínavé a náročné, ale vše dopadlo dobře! Mamka je statečná a taťka nám byl a je tou největší oporou,“ napsala několik dní po porodu Veronika Kopřivová na instagram. Šťastný tatínek, model Miroslav Dubovický (30), pak na několika snímcích z porodnice propálil, že porod proběhl císařským řezem.

  • 11.

    Michaela Štiková (35), zpěvačka

    Muzikálová pěnice, která se proslavila pod dívčím jménem Gemrotová coby hvězda české verze muzikálu Fantom Opery, porodila 29. května dceru. „Do naší rodiny připlavala ta nejstatečnější štička. Anežka Štiková, 2,9 kg, 47 cm. Cesta byla dlouhá, náročná… Je to hrdinka! Děkujeme, že sis vybrala nás. Uděláme pro tebe všechno na světě. Tvoji milující rodiče a celá rodina,“ napsala zpěvačka na sociální síť, kde se pochlubila i fotkou. Svému manželovi pak ještě poděkovala, že jí „statečně pomohl přivést na svět jejich princeznu“.

  • 12.

    Veronika Zelníčková Krejzová (28), zpěvačka

    Další maminkou, která porodila „koroňátko“, tedy miminko počaté během nedobrovolných uměleckých prázdnin způsobených pandemií covidu-19, se stala zpěvačka a herečka Veronika Krejzová, rodným jménem Zelníčková. V pražské nemocnici U Apolináře porodila v pondělí 31. 5. dcerku Amelii. „Maminka je ten nejstatečnější a nejsilnější člověk, jakého znám, a já jí tímto vzdávám svůj hold! Veroniko, jsem na Tebe strašně hrdý, jak jsi to celé zvládla. Děkuji Ti za vše! Vždy Tě budu milovat! Vás OBĚ!“ vyznal se svým holkám manžel Veroniky Tomáš Krejza.

  • 13.

    Martina Pártlová (42), zpěvačka

    Ve středu 16. června se narodila Stella, prvorozená dcerka zpěvačky a komičky Martiny Pártlové, plánovaným císařským řezem. „Rozřízli vlka a vytáhli karkulku,“ popsal porod hrdý otec, o 14 let mladší hudebník Josef Vařeka (28). Martina rodila mimochodem v ten samý den a v té samé nemocnici jako její nejlepší kamarádka Nikol Štíbrová (35), která dala život synkovi Tobiasovi. V našem seznamu ji ovšem nehledejte, jelikož malý Mauglí, jak herečka svému chlapečkovi pro jeho výraznou čupřinu přezdívá, byl jejím druhým potomkem. Kromě Tobiase má totiž ještě synka Mathiase (4).

  • 14.

    Eliška Ochmanová (32), zpěvačka

    13. července se stala maminkou zpěvačka Eliška Ochmanová, představitelka mnoha výrazných muzikálových postav. Téměř pětikilová dcerka dostala už v porodnici legrační přezdívky – například „obryně Stáňa“ či „Droběna“. „Je to kus baby, je zdravá, krásná a rodiče ji milujou nade všechno na světě!“ libovala si Ochmanová, která v Goja Music Hall před koronavirovou pauzou a těhotenstvím ztvárňovala hlavní roli Elphaby v muzikálu Čarodějka. V Plesu upírů zase zářila coby prsatá Magda, kde všem dávala na odiv svá krásná silikonová ňadra.

  • 15.

    Robert Paulát (42), majitel estetické kliniky

    Robert Paulát, který si díky dokonalému vzhledu vysloužil přezdívku „český Ken“ a netají se tím, že je gay, se 14. července stal otcem syna Andrease. Narození syna byl jeho celoživotní sen, který mu splnila náhradní matka. „Nevěřil jsem, jak rychle skočím do tohoto krásného kolotoče a jak to pro mě bude přirozené. Chůvu jsem nakonec zrušil, protože jsem zjistil, že jí nepotřebuji a vše zvládám sám. Andreásek je strašně hodné dítě, téměř nepláče a pořád se směje. Jsem opravdu nejšťastnější chlap na světě,“ řekl Blesku majitel estetické kliniky a zároveň pyšný otec.

  • 16.

    Gabriela Soukalová (32), bývalá sportovkyně

    Někdejší olympijská biatlonistka a také bývalá moderátorka pořadu Showtime porodila dcerku Izabelu Gabrielu v polovině září. Z porodnice sdílela fotku pokladu, který devět měsíců nosila pod srdcem. „Chci se s vámi podělit o nejkrásnější okamžik v mém životě. Dostalo se nám s přítelem toho největšího daru na světě! Tohle naše malé štěstí se jmenuje Izabelka. A pak, že láska na první pohled není na celý život. Já myslím, že určitě je!“ napsala na sociální síť dojatě. Porod byl prý až překvapivě rychlý. „Mně to připadá, jako by šlo o úplně cizí dítě. Že jsme ho někde dostali cestou sem. Všechno proběhlo tak strašně rychle…“ uvedla pro CNN Prima NEWS.

  • 17.

    Malvína Pachlová (30), herečka

    Začátkem podzimu herečka Malvína Pachlová (30) oznámila těhotenství a s jeho koncem už je miminko na světě! Předčasně porodila holčičku, která dostala zvláštní, leč půvabné jméno – Enola. Zda se společně s partnerem, hercem Milanem Ligačem (29), nechali inspirovat jménem mladší sestry Sherlocka Holmese, to si nechali novopečení rodiče pro sebe. „Je to střelkyně… řekla si, že se na nás konečně už podívá… tak je tady… vybrala si krásné datum… a já tuším, že si toho ještě bude vybírat hodně a my si s ní užijeme spousty srandy…“ oznámila na instagramu herečka známá například z Ulice nebo z Modrého kódu.

  • 18.

    Markéta Pešková (29), zpěvačka

    A ještě jedna muzikálová zpěvačka se stala matkou! Markéta Pešková, jež v muzikálu producenta Františka Janečka (77) alternovala jinou nedávno čerstvou maminku Elis Ochmanovou coby zelenou čarodějku, porodila 8. prosince chlapečka, jehož pohlaví prozradila už v létě. Malý Vojtíšek si ovšem dával s příchodem na svět na čas, narodil se až několik dní po odhadovaném termínu. Jak představitelka čarodějky Elphaby sama uvedla, porod jí dal zabrat. „Musím říct, že to byl boj, ale manžel mi byl neuvěřitelnou oporou. Vůbec nevím, jak bych to bez něj zvládla,“ svěřila se.

  • 19.

    Galerie

    V naší galerii se můžete podívat na všechny ty uzlíčky radosti (i starostí), o nichž jste si právě přečetli.

    VIDEO: Český Ken Paulát před porodem syna: Jak došlo k početí? Matku do té doby neznal!

    Video
    Video se připravuje ...

    Český Ken Paulát před porodem syna: Jak došlo k početí? Matku do té doby neznal! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    70 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy