<

Kladno – Hradec 2:9! Bruslaři se Šťastným vítězně, tahák kola pro Dynamo

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

21. prosince 2021, 19:13

Ondřej Mach

Nejdivočejší úterní výsledek se zrodil v Chomutově, kde Kladno schytalo devítigólový výprask od Hradce Králové. A co další zápasy 33. kola Tipsport extraligy?

Kdo zastaví rozjeté Pardubice?

Když se tyto dva celky utkaly naposledy, tak z toho byl pardubický obrat po nájezdech. I v tomto případě diváci sledovali dramatický souboj...

Vedení se jako první ujali Pražané, domácí však ještě v první části srovnali a na začátku prostřední dvacetiminutovky skóre díky Adamu Musilovi a Davidu Ciencialovi bleskově otočili. 

Po brance nejproduktivnějšího hráče ligy Filipa Chlapíka se pak Sparta přiblížila, závěrečný tlak ale ve srovnání nevyústil.

Že by Dynamu přinesl štěstí nový generální partner, kterého mělo poprvé na dresech? Jeho šňůra výher každopádně není u konce, aktuálně je na čísle sedm.

Richard Král (trenér Pardubic): „Začátek druhé třetiny, kdy jsme dali dva góly, rozhodl. První polovinu druhé třetiny jsme hráli velice dobře, měli jsme tam i další šance, které jsme nedali. Pak Sparta dala gól, naštěstí jsme ubránili oslabení. Ve třetí třetině si Sparta vypracovala šance, je to kvalitní tým, má tam výborné útočníky směrem dopředu, celkově silné mužstvo. My jsme to ale odbránili a musím pochválit Frodlika, který podal vynikající výkon.“

Josef Jandač (trenér Sparty): „Myslím si, že jsme neodehráli špatně dvě třetiny, bohužel druhá nám vůbec nevyšla, ta nás stála zápas, a hlavně nástup do druhé třetiny. Špatně jsme střídali a to dnes bylo rozhodující.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC SPARTA PRAHA 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 16. Camara (R. Kousal, A. Musil), 21. Cienciala (Říčka, Vála), 22. A. Musil (Camara, R. Kousal) – 9. M. Řepík (Sobotka, M. Jandus), 32. Chlapík (Mikliš, Buchtele).
Rozhodčí: Šír, Veselý – Zíka, Šimánek.
Vyloučení: 3:1.
Bez využití.
Střely na branku: 26:24.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Anthony Camara – Michal Řepík.
HC Dynamo Pardubice: Frodl – J. Mikuš, Nakládal, D. Robertson, Košťálek, O. Vála, J. Kolář, J. Zdráhal – R. Kousal, A. Musil, Camara – Říčka, Poulíček, Cienciala – Hecl, Paulovič, Blümel – Anděl, O. Roman, O. Rohlík. Trenéři: Král, Havíř a P. Sýkora.
HC Sparta Praha: Salák – Matuškin, M. Jandus, A. Polášek, Mikliš, T. Pavelka, Tomáš Dvořák – Buchtele, Sobotka, Chlapík – E. Thorell, R. Horák, M. Řepík – J. Strnad, Vitouch, M. Forman – Prymula, D. Voženílek, D. Přibyl – Dvořáček. Trenéři: Jandač, Hořava, Hamara a Hlinka.

Hororový start určil ráz utkání

Pokud nějaký fanoušek přišel na střetnutí v Chomutově jen o chvíli pozdě, tak se musel hodně divit. 

Už po 139 vteřinách svítil na výsledkové tabuli stav 0:3!

Rytíři úvodní dějství hrubým způsobem nezvládli a inkasovali šest branek, naděje na bodový zisk se v mžiku rozplynula.

Hosté si střelnici jistě náramně užili, hned pět borců zapsalo alespoň dva body. Hradec Králové nutně potřeboval zabrat, předtím utrpěl tři nezdary v řadě. 

A Kladno? To může být jen rádo, že nebodoval ani Zlín. Rozestup v boji o záchranu se totiž čím dál tím víc zmenšuje. 

RYTÍŘI KLADNO – MOUNTFIELD HK 2:9 (1:6, 1:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 7. Dotchin (Hlava, Plekanec), 25. Plekanec (Dotchin, Kristo) – 1. Oksanen, 1. Perret (Jergl, Kevin Klíma), 3. Orsava (Štohanzl, R. Pilař), 11. Miškář (Jergl), 12. Lalancette (Oksanen), 20. Kelly Klíma (Smoleňák, Lalancette), 24. Perret (Kevin Klíma, Jergl), 55. Oksanen (TS), 60. Lev (McCormack, Gaspar).
Rozhodčí: Micka, Svoboda – Kajínek, Axman.
Vyloučení: 6:8.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 25:39.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Tomáš Plekanec – Ahti Oksanen.
Rytíři Kladno: Bow – Dotchin, Kehar, Zajíc, K. Wood, Veber, J. Suchánek – Hlava, Plekanec, Zikmund – M. Beran, A. Kubík, Račuk – M. Indrák, Melka, Kristo – Machala, Filip, Pytlík. Trenéři: Čermák, Kregl, Paul a Burger.
Mountfield HK: Kiviaho – Blain, Nedomlel, F. Pavlík, Gaspar, McCormack, Jank, Šalda – Oksanen, Lalancette, Smoleňák – Jergl, Kevin Klíma, Perret – Kelly Klíma, Lev, Miškář – Orsava, Štohanzl, R. Pilař. Trenéři: T. Martinec, Čihák a P. Svoboda.

Úspěšné období Plzně pokračuje

Vzpomínáte si na nepříliš povedený vstup indiánů do základní části? Tak tyhle doby jsou dávno pryč. 

Plzeň na Hané bodovala pošesté v řadě a stále se s náskokem drží v elitní čtyřce. Na povedeném období má výrazný podíl Michal Bulíř: proti kohoutům nastřádal čtyři body (1+3)! 

Bulíř dlouho srovnání s Milanem Gulašem odmítal, očekávání ovšem naplňuje. Pro Moru může být mírným pozitivem alespoň to, že na lavičce už po vážném zranění seděl gólman Branislav Konrád. 

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): „Nabídli jsme soupeři jednoduché góly. Ten druhý byl po naší chybě, čtvrtý byl po naší chybě. Třetí souhlasím, rozhodl. Dvakrát se to odrazilo od bruslí. Stříleli to do prázdné brány. Náš výkon nebyl úplně dobrý. V první třetině jsme tahali za kratší konec, ve druhé jsme se zlepšili, měli jsme nějaké brankové příležitosti. Dnes jsme si nepomohli ani přesilovou hrou. Plzeň zasloužené vyhrála a jede vesele domů. My máme na čem dělat, na čem pracovat.“

Václav Baďouček (trenér Plzně): „Chtěli jsme eliminovat tlak domácích dobrým pohybem a aktivní hrou. Pomohli jsme si přesilovkou do vedení 1:0. Soupeř od druhé třetiny přidal, hned v prvním střídání jsme jim nabídli gólovou šanci. Domácí byli v této třetině aktivnější, dostávali nás pod tlak. To utkání se zlomilo naší využitou přesilovkou v úvodu třetí třetiny. Pak jsme se vrátili k tomu, co jsme hráli v první třetině.“

HC OLOMOUC – HC ŠKODA PLZEŇ 2:5 (0:1, 1:1, 1:3)

Branky a nahrávky: 25. J. Knotek (Klimek, Kusko), 57. Navrátil (T. Černý) – 13. Blomstrand (Čerešňák, Bulíř), 34. Schleiss (Bulíř, F. Suchý), 41. G. Thorell (Bulíř, Čerešňák), 51. F. Přikryl (M. Lang), 60. Bulíř (F. Suchý).
Rozhodčí: Pešina, Obadal – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 4:3.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 26:32.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Jan Knotek – Michal Bulíř.
HC Olomouc: Lukáš – A. Rutar, T. Černý, Švrček, Rašner, L. Mareš, Řezníček – V. Tomeček, David Krejčí, Michal Kunc – Kusko, J. Knotek, Klimek – Navrátil, P. Kolouch, Strapáč – Burian, Nahodil, Bambula. Trenéři: Moták a Tomajko.
HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda – Čerešňák, L. Kaňák, Budík, Graňák, J. Kindl, Kvasnička, Kremláček – J. Dufek, Mertl, Dzierkals – Schleiss, Bulíř, F. Suchý – G. Thorell, Kodýtek, Blomstrand – Adamec, F. Přikryl, M. Lang. Trenéři: Říha a Baďouček.

Motor po měsíci a půl vyhrál venku

Pět gólů, tři body a po dlouhé odmlce venkovní výhra. Hráče Motoru čeká příjemná cesta zpátky na jih Čech...

Proti Beranům šlo o celkem jednoznačnou záležitost, už na startu druhé periody to bylo 0:3. Moravané se pak sice zvedli, jejich výkon ale na body nestačil. 

Zazářil třeba Martin Hanzl, a to nehledě na fakt, že odehrál jen necelých 12 minut. Stihl ale gól a dvě nahrávky! České Budějovice se tak radují podruhé za sebou.

Luboš Rob (asistent trenéra Zlína): „Na utkání jsme se připravovali s určitou nadějí, že po přestávce naskočíme do úspěšného dvojzápasu, co máme před Vánoci. Bohužel první třetina byla snad nejhorší, kterou jsme od nástupu na střídačku zažili. To udalo ráz celému zápasu, v prvních pěti minutách jsme mohli prohrávat 0:3, naštěstí tomu tak nebylo. Ve druhé třetině jsme se mohli dostat do hry ještě přesilovkou pět na tři, ale kontaktní gól jsme nedali. Moc jsme dnes nestříleli, možná bych hledal problém v začátku utkání, kde si hráči přehazovali puky a nikdo nevzal na sebe zodpovědnost. Apelovali jsme na to, aby bylo více střel, třeba kolem pětadvaceti, to jsme schopni dát tři, čtyři góly, na což jsme schopni uhrát zápas. Musíme si to znovu říct, nesmíme se snažit přehrát soupeře hokejovostí, ale bojovní a jednoduchou hrou.“

Jaroslav Modrý (trenér Českých Budějovic): „Hodnocení je dobré, měli jsme dobrý vstup do utkání, které jsme celé kontrolovali. Bylo pár pasáží, kde se Zlín zvedl, dostali jsme nějaký gól, ale celkově kluci celých šedesát minut pracovali a plnili si pokyny, čímž jsme našli cestu k vítězství. Ale, na to, že jsme zápas kontrolovali, jsme měli až zbytečně moc vyloučených, musíme být disciplinovanější.“

PSG BERANI ZLÍN – HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 2:5 (0:2, 2:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 26. Gazda (Mamčics, Zabusovs), 34. Kubiš (Honejsek, Mamčics) – 16. Štencel (M. Beránek, M. Hanzl), 19. J. Ondráček (Štencel, Vráblík), 23. Z. Doležal (M. Hanzl, Abdul), 34. M. Hanzl (Štencel), 57. Gulaš (Šenkeřík, Pech).
Rozhodčí: Hejduk, Vrba – Ganger, Rampír.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 17:29.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Oscar Flynn – Jan Štencel.
PSG Berani Zlín: Kašík – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec, Žižka, Ferenc, T. Hanousek – Mallet, Honejsek, Okál – Kubiš, P. Sedláček, Vopelka – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – O. Flynn, R. Veselý, Fryšara. Trenéři: Jenáček, Rob a Hamrlík.
HC Motor České Budějovice: Hrachovina – Šenkeřík, Piskáček, Bindulis, Bučko, Štencel, Vráblík, Remta – Holec, Pech, Gulaš – Abdul, J. Novotný, Z. Doležal – Vondrka, M. Hanzl, Valský – M. Beránek, J. Ondráček, Karabáček. Trenéři: Modrý, P. Martinec a Fousek.

Slovenská posila ve službách Liberce úřadovala

Přímý boj o dvanáctou příčku. Energie se domů vrátila povzbuzená nedělním vítězstvím na ledě Hradce Králové, tentokrát ale vyšla naprázdno. 

V duelu s Bílými Tygry přitom stáhla dvoubrankové manko, jenže na další zásah z poslední části už reagovat nezvládla. V dobrém světle se ukázal Martin Faško-Rudáš, který se trefil hned dvakrát.

A jednalo se o jeho první góly v libereckém dresu. Karlovy Vary patří mezi oblíbené protivníky Augustovy party, z posledních šesti vzájemných bitev ovládla pět.

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „My jsme chtěli navázat na ten dobrý výkon z posledního zápasu s Hradcem. To se nám v první třetině nepovedlo, nehráli jsme dobře s kotoučem a bylo to z naší strany trochu ustrašené. Dostali jsme i smolný gól. Ve druhé třetině jsme zvýšili pohyb, zatlačili jsme tam trochu na Liberec a vytvořili jsme si tam nějaké šance. Když jsme prohrávali 0:2, tak jsme se dokázali dotáhnout. Ve třetí části jsme k dispozici dostali dvě přesilové hry, kterými jsme zápas měli zlomit na naší stranu. Místo toho jsme si nechali dát lacinou branku hned po té druhé přesilovce, což byl zlomový moment. Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání se šťastnými góly na obou stranách. Chtěli jsme bodovat a mrzí nás, že se to nepovedlo.“

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Já si myslím, že jsme tady odehráli velice slušné utkání. Od začátku až do konce jsme byli aktivní v útočném pásmu. Ve druhé třetině jsme dvěma chybami, které jsme nemuseli dělat, ať to bylo vyloučení nebo špatně rozebrání po buly, nabídli soupeři vyrovnání. To mužstvo si za tím ale šlo ve třetí třetině, odvedli jsme tu dobrý výkon a jsme rádi za výhru.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:3 (0:1, 2:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 28. Vondráček (Černoch, Koblasa), 38. Vondráček – 15. Faško-Rudáš, 24. Klapka (Birner), 47. Faško-Rudáš (Gríger, Ordoš).
Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Ondráček, Bohuněk.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 21:34.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Tomáš Vondráček – Martin Faško-Rudáš.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Martin Rohan, Plutnar, Parkkonen, D. Mikyska, Dlapa, L. Doudera, Tureček – Koblasa, Černoch, Kohout – T. Rachůnek, T. Mikúš, Flek – Vondráček, Hladonik, O. Beránek – Redlich, Jiskra, Osmík. Trenéři: Pešout a Mariška.
Bílí Tygři Liberec: Kváča – Vitásek, Štibingr, M. Ivan, Kolmann, Derner, Aubrecht, Bukač – Birner, Klepiš, M. Zachar – Ordoš, Gríger, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek, Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír. Trenéři: Augusta a Kudrna.

Šťastného návrat přinesl štěstí

10. října.

Tehdy naposledy naskočil do extraligového zápasu mladoboleslavský tahoun David Šťastný. A Bruslaři si nadělili předčasný vánoční dárek, v úterý už v sestavě nechyběl!

Domácí si postupně vytvořili komfortní třígólový polštář, který Kometa (ani přes snahu na konci) nedokázala vymazat. Na všech brankách Mladé Boleslavi se nahrávkou podílel Tomáš Pospíšil

Brněnský talent Eduard Šalé tak zažil neúspěšnou premiéru. Jeho tým zároveň přišel o sérii pěti výher a ve městě automobilů neslavil už více než čtyři roky. 

Radim Rulík (trenér Mladé Boleslavi): „Kometa byla velmi nebezpečná z protiútoků, naštěstí nás podržel brankář. Považuji za štěstí, že jsme po dvou třetinách vedli 3:0 a právě tento rozdíl byl klíčový. V závěru nás Kometa zatlačila a už to bylo o nasazení, bojovnosti a obětavosti. Tým se vydal na maximum a dovedl utkání do vítězného konce, pomohlo nám ale štěstí.“

Jiří Kalous (trenér Brna): „Domácí byli první dvě třetiny lepší, měli kvalitnější pohyb. Díky tomu se dostali do tříbrankového vedení, které už bylo bohužel pro nás příliš velké, než abychom ho zvládli ve třetí třetině, ve které jsme byli už naopak lepší my, stáhnout. Šance jsme si vytvořili, dali dvě branky, ale bylo to tentokrát málo na to, abychom dotáhli utkání alespoň k vyrovnání. Boleslavi gratuluji ke třem bodům.“

BK MLADÁ BOLESLAV – HC KOMETA BRNO 3:2 (1:0, 2:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 14. P. Kousal (Pospíšil, O. Najman), 35. Kotala (Claireaux, Pospíšil), 40. Lintuniemi (Pospíšil, Kantner) – 48. P. Mueller (P. Holík), 55. P. Holík (P. Mueller, Bartejs).
Rozhodčí: Hodek, Pražák – Gebauer, Hlavatý.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 32:23.
Diváci: 833.
Nejlepší hráči: Alex Lintuniemi – Peter Mueller.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička – Pavel Pýcha, Ševc, Bernad, Pláněk, Jánošík, Lintuniemi, Šidlík – Kelemen, Fořt, D. Šťastný – Kantner, O. Najman, P. Kousal – Kotala, Claireaux, Pospíšil – Lunter, Bičevskis, J. Stránský. Trenéři: Rulík a Patera.
HC Kometa Brno: J. Sedláček – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, R. Holland, Gulaši, Roth, Tansey – Zaťovič, Krištof, P. Mueller – L. Horký, P. Holík, Šalé – R. Pavlík, Rákos, Vincour – Meluzín, Dočekal, T. Šoustal. Trenéři: Kalous, Horáček a Zábranský. 

Tuhý boj rozsekl Doudera

Zápas číslo 1251. Viktor Hübl na ledě úřadujících šampionů opět přepsal historické tabulky a stal se hráčem s nejvyšším počtem utkání v nejvyšší soutěži. 

Se skromností jemu vlastní by ale i tento rekord zřejmě vyměnil za tři body pro svůj tým. Litvínov přitom pod Javorovým nějakou dobu vedl, náskok ale ztratil a v 57. minutě Oceláři zasadili vítězný úder. 

Domácím hrdinou byl tentokrát Milan Doudera. Pro Třinec se jedná o důležitý triumf, před reprezentační pauzou prožíval trochu horší období. 

Václav Varaďa (trenér Třince): „Jsem samozřejmě rád za tři body. Myslím si, že utkání bylo vyrovnané. V první třetině jsme byli krok pozadu, soupeř si vytvořil spoustu šancí. V podstatě každá příležitost a kontakt s kotoučem v našem pásmu zaváněly tím, že dostaneme branku. Se štěstím jsme to vybojovali. Ve druhé třetině se výkon srovnal, měli jsme trochu více ze hry. Vytvářeli jsme si šance, i když Litvínov hrozil z brejků a několikrát jsme se zapomněli. Byly z toho velké příležitosti. Škoda, že jsme nepřidali další gól, to by nám dodalo víc klidu. Myslím si, že dneska to bylo ne až tak zasloužené vítězství. Určitě bylo ubojované a měli jsme štěstí. Dali jsme kotouč na bránu po buly a ten prošel. Poté už jsem věřil, že utkání zvládneme. Pro hosty je to kruté, určitě nehráli tak, aby měli nula bodů. Děkuji svému týmu, který zápas odmakal.“

Vladimír Růžička (trenér Litvínova): „První třetinu jsme hráli poměrně slušně, měli jsme šance. Třinec je samozřejmě hodně silným mužstvem. Věděli jsme, že nás tady nečeká nic jednoduchého. Bohužel jsme v úvodní třetině dali jenom jeden gól. Ve druhé třetině byl Třinec lepší, přehrával nás a my jsme byli často vylučovaní. Gólman nás hodně podržel. Zápas spěl k prodloužení, ale bohužel jsme z naší šance dali tyčku a soupeř po 30, 40 vteřinách, kdy jsme udělali nesmyslný icing, nám dal gól. Pak už si Oceláři výsledek pohlídali.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC VERVA LITVÍNOV 3:1 (0:1, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 30. M. Kovařčík (A. Nestrašil, O. Kovařčík), 57. M. Doudera (Miloš Roman), 60. A. Nestrašil (Martin Růžička) – 17. Kudrna (Jarůšek, Stříteský).
Rozhodčí: Kubičík, Šindel – Lederer, Rožánek.
Vyloučení: 4:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 30:25.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Daniel Kurovský – Patrik Zdráhal.
HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec – Marinčin, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček – Martin Růžička, P. Vrána, Chmielewski – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Kurovský – Dravecký, Miloš Roman, Hrehorčák. Trenéři: Varaďa, M. Zadina a Krátoška. 
HC VERVA Litvínov: Godla – Balinskis, Irving, Hrbas, Strejček, Demel, Stříteský, D. Kolář – M. Chalupa, Estephan, P. Svoboda – P. Straka, V. Hübl, P. Zdráhal – Kudrna, Sukeľ, Jarůšek – Zygmunt, Gerhát, J. Jícha. Trenéři: Růžička a V. Sýkora.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 32 21 2 4 5 99:59 71
2. Mountfield HK 32 17 6 2 7 106:71 65
3. HC Dynamo Pardubice 31 15 7 3 6 103:77 62
4. HC Škoda Plzeň 32 16 2 5 9 103:88 57
5. BK Mladá Boleslav 31 14 3 2 12 72:74 50
6. HC VÍTKOVICE RIDERA 30 13 3 3 11 69:72 48
7. HC Kometa Brno 31 11 6 2 12 88:85 47
8. HC Sparta Praha 31 10 5 5 11 110:97 45
9. HC Motor České Budějovice 30 13 1 3 13 85:85 44
10. Bílí Tygři Liberec 30 11 2 5 12 66:81 42
11. HC VERVA Litvínov 31 12 1 3 15 83:92 41
12. HC Olomouc 30 10 5 1 14 72:87 41
13. HC Energie Karlovy Vary 32 11 1 3 17 91:94 38
14. Rytíři Kladno 30 5 3 4 18 74:115 25
15. PSG Berani Zlín 31 4 2 4 21 58:102 20

Další program Tipsport extraligy

Středa 22. prosince – předehrávka 34. kola:
18:00 HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice

Čtvrtek 23. prosince – 34. kolo:
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – PSG Berani Zlín
17:30 HC Motor České Budějovice – HC Olomouc
17:30 HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
18:00 Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno
18:30 HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec (O2 TV Sport)

Utkání Mountfield HK – HC Energie Karlovy Vary (2:4) se hrálo už 19. prosince.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz