Novými ambasadory Toyoty jsou sportovci Rohan, Mäki a Luxová

středa, 22. prosince 2021, 10:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Toyota rozšířila od podzimu tým svých ambasadorů o vodního slalomáře Lukáše Rohana, běžkyni Kristiinu Mäki a para atletku ve sprintu a vrhu koulí Annu Luxovou.

Kristiina Maki, zdroj: Toyota

Kristiina Maki, zdroj: Toyota

České zastoupení značky Toyota rozšířilo od podzimu tým svých ambasadorů o vodního slalomáře Lukáše Rohana, běžkyni Kristiinu Mäki a para atletku ve sprintu a vrhu koulí Annu Luxovou. Se všemi ambasadory Toyota připravuje obsah pro vlastní i placené marketingové kanály a sociální sítě Facebook, Instagram, YouTube a LinkedIn.

„Ambasadoři Teamu Toyota nám na českém trhu výrazně pomáhají ve zvyšování povědomí o značce Toyota a jsou podstatnou součástí našich marketingových aktivit,“ říká Michal Velička, šéf marketingu značky Toyota.

Lukáš Rohan, zdroj: Toyota

Lukáš Rohan, zdroj: Toyota

Anna Luxová, zdroj: Toyota

Anna Luxová, zdroj: Toyota

Noví ambasadoři se zapojili mimo jiné do série předvánočních spotů, které Toyota připravila na sociálních sítích. V nich dále vystupují také tenistka Barbora Strýcová, oštěpařka Nikola Ogrodníková, plavkyně Bára Seemanová, plážové volejbalistky Bára Hermannová a Markéta Nausch Sluková, skater Max Habanec, rychlostní kanoista Martin Fuksa, snowboardcrossařka Eva Samková, pětibojař David Svoboda a jeho bratr triatlonista Tomáš Svoboda.

Videa s dalším ambasadorem Toyoty, skokanem Romanem Koudelkou

Toyota se coby globální partner olympijských a paralympijských her a lokální partner Českého olympijského výboru a Českého paralympijského výboru zároveň chystá na nadcházející zimní Olympijské hry v Pekingu. V lokální kreativě budou hlavními hvězdami právě sportovci a ambasadoři týmu Toyota. Dění okolo her Toyota podpoří také globální kreativou: speciálními TV spoty a sponzoringem. Bude se mu věnovat na sociálních sítích i na svém webu, magazínu Toyota Life.

Olympijští partneři spustili kampaně, připraveny mají i aktivace

pátek 23. července 2021

-zue-