Z mosteckého Centralu odešlo Lagarto. Děkuju všem, co tudy prošli, vzkazuje zakladatel
Tady bývalo Lagarto. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Po deseti letech a čtyřech měsících skončila nájemní smlouva síti kaváren a cukráren Lagarto v mosteckém obchodním domě Central Most. Prostory jsou nyní zavřené.

Lagarto v Mostě dál provozuje přes ulici naproti Centralu svoji kavárnu Deli, oblibě se těší i stánek u jezera Most. "Do Centralu jsem přišel jako 23letý student, potkal spoustu kolegů, lásku, přátele, kteří při mně do dnes stojí, a rozbušil kávové srdce severu. Navzdory snaze teatrálnosti, kterou tomu náš, dnes již bývalý partner, dává, jsme skončili s čistým štítem a vědomím, že je za námi pořádný kus práce a velké cíle před námi," popisuje své dlouhé působení Jan Hawelka, zakladatel Lagarto. 

"Děkuju za vše, co se stalo a stane se. Děkuju všem, co tudy prošli. Navždy bude tohle Lagarto moje srdcovka," dodává Jan Hawelka.

Lagarto provozuje v Mostě pobočky Deli Most, Encore Jezero Most, v Teplicích J&J Teplice, Emporio by Lagarto v Olympii Teplice a v Chomutově jej najdete v Galerii Pošta a v Chomutovce.

https://www.youtube.com/watch?v=ybqsApBRtPY

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru