Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Gabriela Gunčíková ze SuperStar prý randí s Tomem Cruisem: Máme její reakci!

Gabriela Gunčíková a Tom Cruise.
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
spekulace

Hvězda pěvecké show SuperStar 2011 Gabriela Gunčíková (28) se po účasti v soutěži dokázala jako zpěvačka vypracovat do mezinárodních vod, kde se potkala i se světovými hvězdami. V poslední době je navíc opět spojovaná s hollywoodským hercem Tomem Cruisem (59), se kterým se seznámila před pár lety na scientologické party. Kuloáry českého showbyznysu se dokonce nese, že mají tvořit pár. Redakce eXtra.cz proto Gabrielu kontaktovala a dostala jasnou odpověď.

Stříbrná SuperStar roku 2011 Gabriela Gunčíková se díky svému talentu a dřině dokázala prosadit jako zpěvačka na světové úrovni. Po úspěchu v soutěži hostovala v roce 2012 na turné Karla Gotta. Později navázala kontakt s vokalistickým trenérem Kenem Tamplinem, který jí pomohl vyřešit problém s hlasivkami, s nimiž do té doby nezacházela správně.

Ken ji o rok později pozval do Kalifornie, kde tvořili krátká poučná videa, ve kterých představovali techniku zpěvu k zachování zdravého a silného hlasu.

První setkání: Tom byl nadšený z mého vystoupení

Další úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat, Gabrielin silný hlas zaujal na konkurzu do ​ floridské kapely Trans-Siberian Orchestra, se kterou pak odehrála desítky koncertů ve Spojených státech.

V roce 2015 také zazpívala na scientologické party, kde se seznámila s hollywoodským hercem Tomem Cruisem, který je jeden z největších propagátorů tohoto náboženského hnutí. Gabriela tehdy Cruise zaujala a po vystoupení ji oslovil. "Přišel mi osobně poblahopřát k vystoupení, ze kterého byl nadšený. Setkání s Tomem bylo velice příjemné. Je to velmi přátelský a milý člověk," svěřila se tehdy zpěvačka pro Blesk se slovy, jak nahlíží na scientologii. "Vystupovali tam umělci ze všech koutů světa a různých náboženství. Jsem zastánkyní náboženské svobody," dodala krásná umělkyně.

Gabriela objasnila, jak se věci mají

V poslední době se opět vyrojily spekulace, že má v Americe nejen vysněnou práci, ale také partnera, kterým by podle některých zdrojů mohl být i právě sám Tom Cruise, jenž se před několika měsíci rozešel s kolegyní Hayley Atwell. Gabrielu jsme ohledně spekulací, které se šíří českým showbyznysem kontaktovali a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. "Už jsem to slyšela taky. Jsou to pouze klepy, já jsem single. Pana Cruise jsem potkala jednou v životě před pár lety, to je vše," objasnila půvabná zpěvačka.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy