Serie A - souhrn 19. kola: Milánské kluby nezaváhaly

21.12.2021, 22:38, aktualizováno 22.12.2021, 22:46
Komentáře a souhrny
Franck Kessié (© AFP)
Inter potvrdil úlohu favorita proti Turínu a upevnil si první místo před městským rivalem AC Milán, jenž přestřílel Empoli. Naopak bez bodu skončila Neapol, nad jejíž síly byla Spezia. Juventus se s letošním rokem rozloučil vítězně, doma podle očekávání porazil Cagliari a snížil manko na pozice zaručující Ligu mistrů. Pomohla mu k tomu Atalanta, která nenašla recept na defenzívu Janova. Lazio veze body z Benátek, naopak zaváhaly AS Řím a Fiorentina...

Hellas Verona - ACF Fiorentina 1:1

22.12.2021 18:30

Góly: 17. Kevin Lasagna - 81. Gaetano Castrovilli

Dělbu bodů přineslo utkání na stadionu Bentegodi ve Veroně. Domácí Hellas nad Fiorentinou dlouho vedl, ale výsledek neudržel. Na gól Lasagny zareagoval až devět minut před koncem Castrovilli.

Začalo se opatrně a úvodních deset minut nepřineslo žádný zajímavý okamžik na obou stranách. Fiorentina měla územní převahu, ale jak už to někdy bývá, ke vstřelení gólu to nemusí stačit. V 17. minutě to hosté pocítili, protože Hellas z první vážně akce udeřil. Caprari vysunul Kevina Lasagnu a na jeho pohotovou koncovku Terracciano nestačil.

Fiorentina si dál ponechávala velkou územní převahu, ale dobře fungující defenziva Verony jí do ničeho zásadního nepustila. Naopak ve 34. minutě mohl využít nešťastného podklouznutí Igora Simeone, jenomže balón před prázdnou branku netrefil. Fiorentina nebyla schopná za poločas vystřelit na branku a pokud chtěla změnit nepříznivý vývoj, musela po přestávce přidat.

Určité oživení měl přinést střídající Gaetano Castrovilli, ale Hellas se nadále bez problému bránil. Domácí dokonce získali větší jistotu na balónu a postupně převážili držení na svojí stranu. A paradoxně právě to jim k udržení výsledku nepomohlo. V 81. minutě zachytil rozehrávku Vlahović, následně posunul balón na Teržiće a jeho přízemní centr dopravil do sítě Gaetano Castrovilli - 1:1.

Remízu nechtěl ani jeden tým a závěrečných deset minut přineslo zajímavé okamžiky na obou stranách. Vlahoviće na poslední chvíli zablokoval Šutalo a na druhé straně Honglova rána nadělala Terraccianovi problémy, ale v síti neskončila. Duel Hellasu s Fiorentinou tak skončil celkem očekávanou remízou.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Turín FC 1:0

22.12.2021 18:30

Góly: 30. Denzel Dumfries

Nizozemský krajní obránce Denzel Dumfries se stal hrdinou zápasu mezi Interem a Turínem FC. Obhájci Scudetta zvítězili nejtěsnějším rozdílem a pojistili si vedení v tabulce.

Stadion Giuseppe Meazza čekal poslední zápas v roce 2021 a v něm chtěl Inter potvrdit stávající vynikající formu. Měl k tomu ideálního soupeře, Turín FC totiž nevyhrál ve městě módy pět let.

Pro Nerazzurri to ale nebyl jednoduchý zápas a Turín navzdory porážce odehrál dobré utkání. V 7. minutě měl také první gólovku, ale Brekalo z úhlu Handanoviče nepropálil. Slovinský brankář dobře vyhodnotil situaci a balón hrudníkem poslal na rohový kop. Interu se ulevilo i v 18. minutě po technické ráně Pjacy, která skončila těsně vedle.

Teprve po tom se osmělili i domácí a Bastoni při postupu na branku prostor tří tyčí netrefil. Bastoni sehrál klíčovou roli i v následném rohovém kopu, po kterém se za hranicí šestnáctky dostal ke střele a dobrý zákrok předvedl Milinković-Savić.

Jediný gól utkání padl ve 31. minutě a měl ho na svědomí Denzel Dumfries. Sváteční střelec se dostal ve vápně k odraženému balónu a přízemní střelou překonal hostujícího brankáře. Ještě do konce prvního poločasu mohl navýšit Lautaro Martínez, ale potom co obešel Milinkoviće-Saviće balón do branky neusměrnil.

Turín sice prohrával, ale stále měl o co hrát. Po hodině hry zahrával nadějnou standardku Lukić a jeho ránu z přímáku Handanovič vytěsnil na rohový kop. Další příležitosti už si Granata nevytvořila, zatímco Inter orazítkoval dvě minuty před koncem tyč! Smůlu měl v tomto případě Alexis Sánchez. Milánští udrželi nejtěsnější vedení do závěrečného hvizdu a pojistili si první místo.

Více informací k zápasu

AS Řím - UC Sampdoria 1:1

22.12.2021 18:30

Góly: 72. Eldor Šomurodov - 80. Manolo Gabbiadini

Římané selhali a nedokázali navázat na minulou výhru. Na domácí půdě si jen rozdělili body se Sampdorií, které zachránil alespoň bod Manolo Gabbiadini.

Trenér José Mourinho se spolehl na stejnou jedenáctku, která v minulém kole dokázala porazit Atalantu. Dnes měli "Vlci" o poznání snadnějšího soka, janovskou Sampdorii. Na tu má speciálně trenér Mourinho poměrně špatné vzpomínky ještě z dob, kdy koučoval Inter. Doria mu sice zajistila titul, když porazila AS Řím. Ale dříve hrané vzájemné utkání ho tak naštvalo, že své pocity shrnul do dnes již legendárního gesta spoutaných rukou.

Náhradní brankář hostí Falcone měl co dělat, aby ve třetí minutě ustrážil ránu Mchitarjana, což se mu nakonec povedlo. "Vlci" měli sice stále častěji míč na kopačkách, ale obrana Sampdorie se pohybovala velmi jistě a kompaktně, takže se staticky hrající domácí vepředu dost trápili. Dlouho nemohli přijít na klíč, který by bránu janovského soka otevřel.

Opticky se sice AS dařilo kombinovat a zaměstnávat obránce "Námořníků", ale na šanci jsme čekali hodně dlouho. Protiútoky, které minule platily na Atalantu, dnes postrádaly přesnost, nápad i rychlost. Tak jsme se protrápili až do konce první půle. Do té druhé už nenastoupil zraněný Tammy Abraham.

Místo něho se na hrotu AS rval mladíček Afena-Gyan. Doria překvapivě vystrčila růžky po sedmi minutách z druhé půle, když domácí spasila tyč. Naději pro domácí barvy vnesl na hřiště Eldor Šomurodov, pro nějž to bylo v podstatě derby. A trenér Mourinho měl šťastnou ruku, protože po pěti minutách na hřišti se Šomurodov dostal k míči a houštinu těl dokázal napodruhé prostřelit!

Jenže ani to Římanům nestačilo k tolik vytoužené výhře. V 80. minutě totiž jejich obrana zaspala při bránění rohu. Colleyho rána se ještě otřela o tyč, ale dobíhající Manolo Gabbiadini už dokázal míč poslat do sítě.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Bologna FC 0:3

22.12.2021 16:30

Góly: 36. Riccardo Orsolini, 44. Aaron Hickey, 90+4. Federico Santander

Tomu se říká parádní dárek k Vánocům. Bolona ukončila sérii porážek ve velkém stylu a na hřišti Sassuola zvítězila jasným výsledkem 3:0. Svěřenci trenéra Mihajloviće hráli přesně to, co potřebovali a díky brankám Orsoliniho, Hickeye a Santandera získali potřebné tři body.

Vzhledem k předchozím výsledkům bylo papírovým favoritem Sassuolo, ale jak už to někdy bývá, tuto roli se mu nepodařilo naplnit. Přitom všechno mohlo být jinak, kdyby po osmi minutách proměnil velkou příležitost Scamacca, jeho zakončení uvnitř šestnáctky skončilo na tyčce! Hned vzápětí měli Neroverdi další velkou příležitost, ale Frattesiho střelu vyrazil Skorupski.

Postupem času tempo hry upadalo a to jakoby vyhovovalo Boloni. Ve 36. minutě se Dominguézovi podařilo pasem vysunout Riccarda Orsoliniho, který nebyl v ofsajdu a prudkou ranou prostřelil Pegola. Sassuolo prohrávalo, muselo tedy do ofenzivy přidat a přesně toho dokázala Boloňa využít. Před koncem poločasu nejprve z brejku odvrátil hrozící nebezpečí Rogério, ale následný rohový kop Rossoblu potrestali. Na hranici pokutového území dostal přihrávku Aaron Hickey a jeho nechytatelná střela k tyči znamenala vedení 2:0.

Boloňa vytěžila z minima maximum a Sassuolo muselo na nepříznivý vývoj reagovat. Do druhého poločasu přišli Toljan a Raspadori, ale bezradnost domácích pokračovala. Po hodině hry se naskytla Boloni další brejková situace a Pegolo měl s ranou Soriana plné ruce práce.

Neroverdi se dostali do šancí, ale neproměnili je i díky skvělým zákrokům brankáře Skorupského. V samotném závěru už to byla ze strany domácích křeč a v nastaveném čase Boloňa pečetila výsledek na konečných 3:0. Pegolovu chybnou rozehrávku zachytil Vignato a Federico Santander udělal gólovou tečku za utkáním.

Více informací k zápasu

Venezia FC - SS Lazio 1:3

22.12.2021 16:30

Góly: 30. Francesco Forte - 3. Pedro, 48. Francesco Acerbi, 90+4. Luis Alberto

Tři body si veze ze stadionu Pierluigiho Penza Lazio. Svěřenci trenéra Maurizia Sarriho zvítězili po brankách Pedra, Acerbiho a Luise Alberta 3:1 a v tabulce se dotáhli na evropské příčky. Benátky skončí rok 2021 ve spodních patrech tabulky, avšak mimo sestupové pásmo.

Před necelými dvěma měsíci dokázaly Benátky v domácím prostředí zdolat AS Řím a nyní je čekal druhý z římských klubů Lazio. Oba celky se potkaly po dlouhých devatenácti letech, ale na roli favorita to nic neměnilo. Od Biancocelesti se očekával jednoznačně zisk tří bodů.

Laziu samozřejmě pomohla rychlá branka. Španělský křídelník Pedro dostal po třech minutách spoustu prostoru k zakončení a ani Romero nedokázal zabránit balónu v cestě do sítě. V dalších minutách Lazio nevyvíjelo směrem dopředu přílišnou aktivitu a tak se mohly Benátky postupně rozkoukat a ve 31. minutě vyrovnat na 1:1. Na centr z pravé strany si naskočil Francesco Forte a hlavou překonal Strakoshu. Eufórie z vyrovnání mohl ještě využít Mazzocchi, ale jeho rána skončila nad brankou.

Po prvním poločase byl stav nerozhodný a do druhého dějství byl zápas zcela otevřený. Lazio začalo druhý poločas totožně a rychlou brankou se znovu dostalo do vedení. Ve 49. minutě rozehrál rohový kop na přední tyč Cataldi a Francesco Acerbi ho zatloukl do sítě!

Benátky musely znovu dotahovat a hosté byli tentokrát v bránění pečlivější. Lazio ale nedokázalo zvýšit vedení a tak bylo utkání zajímavé do poslední minuty. V závěru si domácí vytvořili několik nebezpečných závarů, které však obrana Biancocelesti přežila.

V nastavení předvedl Tessmann nebezpečný faul, po kterém uviděl červenou kartu a tím šance na bodový zisk výrazně poklesly. Definitivně vyhasly v páté minutě nastavení třetím gólem Lazia. Luis Alberto si ve vápně zpracoval centr z pravé strany a pohotově ho napálil do sítě. Hosté zvítězili v Benátkách 3:1 a drží se v kontaktu s evropskými příčkami.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Atalanta Bergamo 0:0

21.12.2021 20:45

Góly: -

Janov posbíral v posledním kole tohoto roku důležitý bod, když nenechal skórovat Atalantu. Trenér Ševčenko tak může slavit cenný výsledek a aspoň trochu si oddechnout.

Atalanta potřebovala za každou cenu reagovat na poslední porážku, kterou utrpěla z rukou AS Řím. A ideální šanci měla dnes večer, kdy se podívala do Janova. To je kapitola sama o sobě a trenér Andrij Ševčenko stál před téměř nesplnitelnou misí. O tom, jak moc těžké pro jeho hráče dnešní utkání bude, se janovský celek přesvědčil už po pár minutách.

V té páté se Duván Zapata dostal do šance a ve vápně vypálil, ale brankář Salvatore Sirigu vytasil bezchybný zákrok, kterým kolumbijskému útočníkovi pokazil radost z gólu. Zapata se po pár minutách dostal k dalšímu zakončení, tentokrát ho vyslal do šance Mirančuk. Na poslední chvíli ale Zapatu zastavil Biraschi.

Když už to vypadalo, že se Atalanta dostane do šance, zasáhla buď domácí obrana, nebo rovnou brankář Sirigu. Ten držel své mužstvo hodně nad vodou. Pravdou ale je, že Atalanta dnes nebyla zas tak nebezpečná, jak jsme u ní zvyklí a mnoho šancí jí nevycházelo z důvodu nesehranosti či vlastních chyb.

Že by se ve druhém poločase něco zlepšilo, toho se diváci nedočkali. Trenér Gasperini, který se vrátil do Janova, kde strávil tolik let, sledoval, jak se jeho hráči dál trápí. Největší šanci druhé půle měl na svědomí stoper Demiral, který si deset minut před koncem naskočil na centr ze strany, ale míč poslal nad bránu.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Cagliari Calcio 2:0

21.12.2021 20:45

Góly: 40. Moise Kean, 83. Federico Bernardeschi

Juventus splnil roli favorita a doma si nechal všechny tři body. Cagliari odjíždí poražené, o což se postarali Kean s Bernardeschim.

Cagliari mělo šanci ukončit tenhle smutný rok výhrou, jenže Juventus byl papírově jasným favoritem. Trenér Allegri nechal opět odpočívat Paula Dybalu a do hry se podívala trojka Kean, Morata a Bernardeschi. Trenér Walter Mazzarri se spoléhal na osamoceného útočníka Pedra, kterého podporoval Pereira.

Už ve třetí minutě utkání se Juventus málem dostal do vedení. K zakončení měl hodně blízko nizozemský stoper Matthijs de Ligt, jenže volil nahrávku na zadní tyč a nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Obrana Cagliari dělala jednu chybu za druhou a Staré dámě nedělalo větší problémy dostat se za ni. Jako po deseti odehraných minutách, kdy se za defenzivní linií objevil Juan Cuadrado. S jeho zakončením si sice Cragno neporadil, jenže kolumbijský záložník trefil jen tyč!

Několikrát se míč dostal na kopačky Federica Bernardeschiho, který však buď trefil Cragna, nebo pálil do klubka hráčů před ním. Mnohem víc štěstí měl pět minut před koncem první půle. Bernardeschiho nástřel tečoval před bránou do Cragnova protipohybu Moise Kean a na jeho hlavičku už italský brankář neměl nárok - 1:0 pro Juve.

Domácí celek navíc dál v poklidu kontroloval utkání a vlastně až do 60. minuty nenechalo soupeře vytvořit si větší šanci. Jako blesk z čistého nebe však mohlo Cagliari udeřit. Raoul Bellanova si to namířil podél postranní čáry a před bránou oslovil Dalberta. Ten ale nedokázal zamířit do brány a místo toho poslal míč těsně vedle!

A Juventus trestal. Sedm minut před koncem se Juventusu povedlo navýšit své vedení. Postaral se o to Federico Bernardeschi, který sprintoval k vápnu a rozhodl se pro střelu. A dobře udělal, protože vymyslel krásnou střelu, která ještě před brankářem skočila.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán19144149:1546
2.SSC Neapol18123335:1339
3.AC Milán18123336:2039
4.Atalanta Bergamo19115338:2438
5.Juventus FC19104527:1734
6.AS Řím19102731:2132
7.ACF Fiorentina19102734:2532
8.SS Lazio1994639:3431
9.Empoli FC1883728:3027
10.Bologna FC1983827:3127
11.Turín FC1974823:1925
12.Hellas Verona1966734:3224
13.US Sassuolo1966730:3124
14.Udinese Calcio1848626:2820
15.UC Sampdoria1955927:3520
16.Venezia FC19451018:3417
17.Spezia Calcio18341118:3913
18.Janov CFC19181019:3711
19.Cagliari Calcio19171117:4010
20.Salernitana Calcio18221411:428
Zbývající zápasy
21.12. 18:30Udinese Calcio - Salernitana Calcio
22.12. 20:45Empoli FC - AC Milán
22.12. 20:45SSC Neapol - Spezia Calcio

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (110)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spokojenost s výkony konkurence.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi načal svou patnáctigólovou kanonádu.

Reagovat
snuff24

Allegri nakonec udělá titul

Reagovat
10

ne asi

Reagovat
stuff

Tote zmeny nalad po remize s Benatkami a vyhrou nad Kaliari su popici

Hlavne nech skusi zrobit top4 a zastabilizovat kader

Reagovat
Alberto Aquilani

Bež sa kuknúť pod súhrn PL keď Arsenal vyhrá... pár dní dozadu som to spravil a až mi slzička vyšla. Arsenal je znova najperspektívnejší tím na svete a Arteta je futbalový Phil Jackson

Reagovat
10

to platí historicky, si vzpomínám na ty diskuse o Wilsherovi, Ramseym a dalších tragédech...to si nevěděl, jestli to je diskuse o nejlepším fotbalistovi historie a baví se o Maradonovi s Pelém, nebo fakt o nich

Reagovat
j_mrazik

Ale oni fakt na svůj věk byli tehdy dobrý. Ale místo toho, aby šli výkonnostně nahoru jak Ital po 25, tak šli dolů jak Brazilec po 30.

Reagovat
PP

já moc ne, ale jinak souhlas samozřejmě. Mě naopak srali oba dva, že kvůli nim nehrál Rosa, který byl v té době výborný.

Jinak jsme tady je velká většina poměrně kritická, jak na Artetu, tak na stav.

Reagovat
Shevchenko

Jsem vás dva měl za jednoho člověka a vždycky jsem přemýšlel, jestli fandí Interu nebo Juve

Reagovat
Largo

Taky

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
LesyJePan

Presne

Reagovat
Furia Ceca

Nevěřím... on se ten Bernardeschi fakt probral?

Reagovat
10

za týden může podepsat novou smlouvu kdekoliv, tak se hecnul

Reagovat
Largo

Jako za prosinec je to vas nejefektivnejsi utocnik. Podepsal se pod 4 goly, vystrelil 18krat na branu a vytvoril 10 sanci pro spoluhrace. Je to jen jeden mesic, ale dlouho nepamatuju, kdy hral tak dobre.

Reagovat
Furia Ceca

Možná ještě ve Fiorentině...

Reagovat
Largo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Vévoda florentský je zpět.

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem s tím nadšením opatrný, ale... přál bych mu to – a nám taky

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho hry se těším, jsem nadšený za něj, že se mu daří. Ať zůstane v Juve nebo odejde, budu mu fandit kdekoliv. On se snad z toho nejhoršího marastu dostal. Klub se z toho svého bude sbírat ať už s Fedem nebo bez něj minimálně dva až tři roky za aktuální situace.

Reagovat
stuff

Reagovat
Shevchenko

Co je s Barákem?

Reagovat
Dejwa

Zranění

Reagovat
spider_8

Conte ten Inter vyloženě zničil...

Reagovat
Dejwa

Reagovat
mastakillah

Jsme marní. A ty góly co dostáváme

Reagovat
Shevchenko

S touhle sestavou dát 4 góly je super Alexis dneska u všech čtyř gólů!

Neapol

Reagovat
lnterista

Fotbal je zase ve správným městě.

Reagovat
Nuno čomes

To je pravda, ale podle komentářů to vždy vypadá tak, že kdyby zrovna ten jejich tým neměl svoje problémy a je úplně jedno, jaký kádr mají, tak by vedli ligu tak o 10 b.

Reagovat
fRRR

Extrémně důležitá výhra a v chudých časech beru cokoliv, zvlášť na těžkým venkovním hřišti. Druhý místo je druhý místo, snad se na jaře probudí Theo, Brahim, Bennacer a vrátí se ve formě Rebič a Leao.

Půlka týmu stále dělá chyby a hraje nahoru dolů, snad se to na jaře stabilizuje a vybrali si to všichni teďka. V posily doufám, ale nepočítám s nima.

FORZA MILAN

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

nejhorší podzimní Juventus v historii nakonec v půlce ligy ztrácí 4 body na LM a "hajpovanou" Neapol s Atalantou

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil bych sem nějaký hezký gif s Maxem, ale už je to ohrané.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Neapol padá jak Alibaba

Reagovat
10

heh, ještě chvíli bude a pak jí koupím...tu Babu teda, Neapol nechci

Reagovat
Jajinek

Rok 2021 byl sakra těžkej, ale jestli mi něco dělalo radost, tak 100% Inter.

Zažil jsem rok 2010, který bude asi neopakovatelný, nicméně rok 2021 se k tomuto dosti přiblížil. O titulu nemá cenu mnoho hovořit. Vše již bylo vyřčeno, nicméně jsme naprosto pozitivně šokován, jak se nám povedl podzim.

První místo v tabulce. Náskok 4 bodů. Náskok 12 bodů na Ligu mistrů. Náskok 12 bodů na Juventus. Jasně nejlepší útok. Druhá nejlepší obrana. Po 10 letech postup do osmifinále Ligy mistrů. Krásný kombinační fotbal. Mnoho střelců a obecně hráčů ve formě. Rozumný trenér, který je vyspělý takticky i sociologicky a hlavně nemá ego až už Marsu. I přes určité výkyvy se nakonec chytly všechny posily - jak Džeko, tak Hakan tak Dumfries nakonec dokázali nahradit své předchůdce, a to za zlomek platu a zejména přestupní ceny.

A hlavně. Na fotbal se opět může jezdit. Užil jsem si výjezd do Janova a byl jsem na svém 19 té návštěvě Meazzy na zápas s Juventusem. Diváci mohou být na stadionu a já se jen a jen těším na výjezd č. 20 v únoru proti Liverpoolu.

Tak přeji Interu podobně krásný rok 2022 a všem Interistům, a vlastně všem fanouškům dobrého fotbalu krásné Vánoce!!!

Reagovat
I*M

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Reagovat
Mihal

Reagovat
Dejwa

Catania bankrot

Reagovat
10

snad to tam obnoví jako v Palermu...

Reagovat
Largo

Reagovat
Forza_Inter

Luca Moro 17 startov 18 golov, 20 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Kessie sa rozlucil s 3 golmi v 2 poslednych zapasoch... Teda dufam, ze ho cez zimne mercato predaju. A ak pride dobra ponuka mohol by ist aj Hernandez

Reagovat
Kaka14

Tak hádam nie …. Stále dúfam že Kessie a Romagnoli predĺžia, ale keď ich bude chcieť za každú cenu PSG alebo anglani, tak to nebudeme môcť konkurovať

Reagovat
Kaka14

A s Theo je to úplne iné AC… ten musí ostať určite

Reagovat
LesyJePan

Jasne a predajme aj Leaa, Tonaliho, Kjaera a vsetky ostatne opory a podme hrat seriu B

Reagovat
smazaný uživatel

"O senzaci se včera večer postarala Spezia, když vyloupila Neapol a pod Vesuvem vyhrála 1:0. Svěřenci Thiaga Motty získali tři body, aniž by sami vystřelili na bránu, jediný gól padl ve 37. minutě a do vlastní sítě si ho dal Juan Jesús. " to len poukazuje na to, ako biedne na tom Neapol bez opor je. A najlepsie na tom je, ze ten tim dokazal remizovat s AC na San Sire...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

To je nová definice toho být bídný? Že nenechají soupeře vystřelit na bránu a celý zápas dominují?

Reagovat
netopier

No prehrali s tímom, ktorý za celý zápas nebol schopný vystreliť na bránu. To už aj Ružomberok by mal proti Neapolu aspoň 1 strelu za zápas

Reagovat
Largo

Mimochodem, Viola a Ikoné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Chcel som ho ku nam namiesto Kessieho. Pre Violu super posila a ta cena?

Reagovat
Largo

Misto Kessieho? Dyt je to krajni utocnik… Jsem zvedav, jestli ho prodate a koho misto nej.

Reagovat
LesyJePan

Ja som si ho musel s niekym spliesť.

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme s Kamarom, ale Ikone sa snami tiez spajal

Reagovat
Largo

Reagovat
LesyJePan

Jo maš pravdu

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Zark
Reagovat
smazaný uživatel

ten muj papeza,ze "a ty si kto moj?"

Reagovat
Pipo123

Pedro pyčo

Reagovat
smazaný uživatel

Odložím si pár "notizie di Juve"

Buffon on Cristiano: “Juventus had the chance to win the Champions League the first year he arrived, which was the year I was at Paris Saint-Germain, and I couldn’t figure out what happened.

“When I returned, I worked with Cristiano Ronaldo for two years and we did well together, but I think Juventus lost that DNA of being a team.

“We reached the Champions League Final in 2017 because we were a side full of experience, but above all we were a single unit and there was this competition for places within the group that was very strong. We lost that with Ronaldo,” he told TUDN.

Buffon

Fámy z internetů a Twitterů:

- Icardi přes prvotní snahu zůstat v PSG asi přece jen v lednu do Juve

- Pogba chce pryč z United a vyhlíží návrat do Juve

- Vlahovič počká do června a jeho cílem je Juve

- Acerbi chce na konci sezóny odejít z Lazia - Juve, Inter, AC

- novinářské sračky kolem Aubameyanga a Martiala ignorujme

Reagovat
Pinturicchio

Icardi na půl roku bez povinné opce (případně vrátit Moratu a koupit) a pak Vlahovic by byla pecka.

Jinak Pogba koukám příští rok už 29 let a 10 let od příchodu do Juve, to docela čumím.

Reagovat
10

letí to

Reagovat
Pinturicchio

Nemám tu frázi rád, ale tady to teda sedí a hodně.

Reagovat
Nuno čomes

Celkem jsem zaskočen, že by vám charakterní Icardi nevadil

Reagovat
10

je to dost vypovídající o naší situaci...ale beru to tak, že by přišel jen na půl roku

Reagovat
Nuno čomes

Jo tak, já myslel přestup.

Reagovat
Pinturicchio

Tak on nebyl nejak vyloženě Interista, srdcar, ne? Hodně tam dělala i Wanda.

Reagovat
Nuno čomes

Vyloženě asi ne, ale udelali z nej kapitána, kdyby se nechoval jak kokot, bůhví jak by to dopadlo. V PSG ho už nesleduju, ale už to u něho možná tak o fotbalu ani nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Argentinci jsou vítaní, Brazilci ať táhnou na Copacabanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné svátky fanoušci nejlepší fotbalové ligy světa.

Reagovat
10

Buon natale a tutti!

Reagovat
The Krupy

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
CubONE

Reagovat
I*M

Reagovat
snuff24

yes a jsou tu i nejlepší fanoušci (až teda na Diavola to je piča)

Reagovat
I*M

máš recht

Reagovat
The Krupy

Na druhú stranu, síce kkt, ale náš.

Reagovat
Stana95

rodinu si nevybíráš

Reagovat
Yanek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Stana95

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Taky.

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
maras93

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Kluci, už se tady v podstatě nevyskytuju, ale aspoň na ty svátky, ... bez ohledu na klubovou příslušnost přeju Vám všem krásné, klidné, pohodové Vánoce a do nového roku jen to nejlepší, hlavně zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukážu se nám tu častěji.

Reagovat
mastakillah

taky. Ať se daří

Reagovat
maras93

Taky taky

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele