Západočeské divadlo v Chebu [velká scéna]

Chyť mě, jestli na to máš

Premiéra: 15.2.2020
Koprodukční inscenace Západočeského divadla v Chebu a Karlovarského městského divadla.
Podle stejnojmenného filmu režiséra Stevena Spielberga. Překlad a české texty písní: Adam Novák. Dramaturgie: Petra Kohutová. Scéna: Dragan Stojčevski. Kostýmy: Adriana Černá. Hudební nastudování: Matěj Kroupa, Zdeněk Krám. Choreografie: Ivana Dukić. Režie: Zdeněk Bartoš.
Poslední uvedení: březen 2023.
Muzikálová komedie, vycházející ze skutečných událostí a z filmu s Tomem Hanksem a Leonardem DiCapriem, o nejneuvěřitelnějším podvodníkovi Ameriky.


inscenace již byla stažena z repertoáru

Západočeské divadlo v Chebu
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
81 %
8191000
Volby

Hodnocení (9)

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Šárka Vojíková  100 %
20.2.2023 | 11 hodnocení
+ souhlasím
Sice jsem byla až na Chebské derniéře, ale stihla jsem to jen tak tak. Vzhledem k tomu, že jsem totální milovník muzikálů, tak tohle bylo opravdu něco pro mě. Za mě je hlavně důležité, aby měl muzikál zábavné a třeba i chytlavé písničky. A to... tento muzikál splnil. Některé písničky si zpívám pořád.Úžasní byli samozřejmě úplně všichni. Ve velkém muzikálu je i ten nejmenší štěk důležitý. Daniel Mišák jako Frank, Magdaléna Blažková, jako Brenda, policisté, letušky, sestřičky, všechny postavy byly dokonale zahrané. Je mi líto, že jsem to nestihla víckrát, opravdu jsem se do toho zamilovala. Prostě a jednoduše je to celkově dokonalý...
Guildenstern  70 %
19.2.2023 | 440 hodnocení
+ souhlasím
Chebskou adaptaci Catch me zdobí vkusná variabilní scéna, bohatá výprava a pěkné kostýmy, stejně jako dobře našlápnutý swingující orchestr. Hlavní ozdobou je ovšem výkon D. Mišáka, který vysloveně ční (to je ale i věcí předlohy) nad zbytkem, dobrou pěveckou technikou mu sekunduje M. Blažková, bohužel další rovnocenné spoluhráče a protihráče nemá, zejména u starších herců sledujeme rezervy nejen ve zpěvu, ale i v jevištní mluvě. Jako ozvláštnění repertoáru divadla dobré, nicméně nevím, jestli je cesta muzikálu pro Cheb zrovna ta pravá (i když díky hlavnímu představiteli tímto kusem možná i trumfnul blízkou Plzeň).
TheARTre  90 %
22.12.2021 | 9 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
MIŠÁK, MIŠÁK, MIŠÁK - naprosto dokonalý, táhne celé představení od začátku, až do konce. Celá hra právem stojí na něm. A je nejlepší Frank, kterého jsem v této roli na české scéně viděla. Jindra Skopec je jeho vtipným protějškem, výkony ostatních policistů trochu herecky i pěvecký pokulhávaly, ale možná šlo jen o předvánoční stres :) Soňa Křepelová v druhé půli září a skvěle doplňuje Daniela.
HawkeyeSaw  60 %
22.8.2021 | 221 hodnocení
+ souhlasím
Povedené, nápadité. Dvojka Frank & Carl fungovala skvěle a její představitelé byli úžasní. Taktéž doprovodný big band perfektní. Hodně atmosféry ubíraly chyby v ozvučení (pozdě zapínané mikrofony, někdy až po mnoha vteřinách zpěvu účinkujícího) a na začátku hodně přepálená hlasitost.
Dingo  70 %
22.8.2021 | 22 hodnocení
+ souhlasím
Byl jsem zvědavý, jak se v Chebu vypořádají s broadwayským muzikálem a byl jsem velice mile překvapen. Celé představení táhne naprosto fantastický Daniel Mišák. Cením živý orchestr, který dodnes není standartem ve spoustě pražských divadlech. Bohužel nemůžu dát víc procent, protože mě neoslovil muzikál jako takový, ale rozhodně nelituji své návštěvy, protože za pouhých 250,- Kč jsem dostal velmi kvalitní divadelní zážitek. 65%
RaB  90 %
10.9.2020 | 364 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Udělat broadwayský muzikál v podmínkách lokálních divadel je nesmírně těžké. Zejména když muzikálové role hrají činoherní herci. V Chebu/K. Varech se podařilo do hlavní role obsadit Daniela Mišáka, který perfektně zpívá, tančí a hlavně hraje! Jeho Frank nemá sebemenší chybu a celé jeviště mu právem patří.
Občasné pěvecké rezervy v company kompenzují výborným herectvím - hudebně se ale jedná o náročný muzikál, proto si zaslouží uznání.
Určitě ale stojí za vidění - zejména kvůli Danielovi - za něj i tak vysoké hodnocení (jeden z nejlepších muzikálových výkonů na české scéně).
PKabat  80 %
13.9.2020 | 2 hodnocení
+ souhlasím
Dovolím si trochu upřesnit k hodnocení od RaB, Danielův výkon patří mezi nejlepší nejen na české scéně!! A co se týká pěveckých výkonů ostatních členů, tak sem zažil horší na mnohem prestižnějších scénách v Evropě!
Layer  80 %
2.3.2023 | 106 hodnocení
Koljan1974  90 %
10.2.2022 | 2 hodnocení

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.