Weird west úvod

Weird West oficiálně odloženo

23. 12. 2021
Zdroj náhledu: igdb.com

Vývojáři WolfEye Studios a vydavatel Devolver Digital stále plánují vydání Weird West v roce 2022. Bohužel hra nedorazí, jak bylo původně plánováno. Ukázalo se, že WolfEye a Devolver Digital se rozhodly, že hra potřebuje trochu více práce. Díky tomu posunuly datum vydání z 11. ledna na 31. března.

Bývalý vývojář Dishonored, Raphael Colantonio poprvé oznámil Weird West již v roce 2019. Od té doby hra směřuje k vydání. Izometrické RPG z pohledu shora dolů popisují samotní vývojáři jako „pohlcující sim“. Navíc hráčům nabídne jakousi temnou fantasy na Divokém západě, kombinující kovboje s fantastickými stvořeními.

Ve středu Colantonio oznámil na Twitteru, že vydání Weird Westu se přesouvá z očekávaného 11. ledna na 31. března. V krátkém videu spolutvůrce Dishonored vysvětlil, že WolfEye držel uzavřenou betaverzi hry. Dodal také, že beta přinesla na světlo některé změny, které se musí provést.


Vývojář dále vysvětlil, že společnost chce některé věci vyžehlit, protože se chce držet své dlouhé historie poskytování těch nejlepších možných simů. Mluvil také o tom, že chápe, že pokud jde o tento druh hry, může se stát spousta různých věcí. Některé z těchto věcí jsou skvělé a některé z nich tak skvělé nejsou.

Dobrou zprávou je, že start je opožděn jen o něco málo přes dva měsíce. Ti hráči, kteří se těší na hraní Weird West, musí počkat jen chviličku.

Zdroj: igdb.com

Je zajímavé, že posunutí startu Weird West by ji mohlo přiblížit k vydání další hry, která má velmi podobnou náladu. Evil West je také zaměřen na kombinování fantastických zvířat a monster – většinou v podobě upírů – se Starým západem. Velký rozdíl mezi oběma tituly spočívá v tom, , že ten druhý se hraje z pohledu třetí osoby.

Weird West vychází 31. března na PC, PS4 a Xbox One.

Zdroj: gamerant.com

Petra Svobodová

Ke hraní se dostala jako malá, když s tatínkem hráli na TV konzoli Maria a tanky. Na střední začala hrát s nejlepší kamarádkou wowko a už u hraní zůstala. Nejoblíbenější herní sérií je Dragon Age (dohraná snad milionkrát). Převážně hraje hororovky a příběhové hry. Ráda si přečte dobrou knihu, sleduje horory a miluje kávu.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.