Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paul Mason (57), známý na sociálních sítích také pod přezdívkou Fashion Santa, si získal srdce desítek tisíců žen po celém světě. Proslavil se díky vánočním kampaním v roce 2014 a od té doby mu nikdo neřekne jinak než nejvíc sexy Santa světa.

Santu Clause připomíná hlavně bílým plnovousem, kterým ženy velmi přitahuje. V rodné Kanadě ho svého času před domem přepadávaly davy fanynek a s žádostmi o selfie se setkává denně.

„Jestli mi ženy stále věnují hodně pozornosti? Odpověď zní ano,“ řekl Daily Staru. „Loni o svátcích jsem si dělal analýzu a zdá se, že mě opravdu nejvíc sledují ženy. Jsem vděčný za veškerou podporu a lásku,“ nechal se slyšet.

„Když jsem se vyfotil s Justinem Bieberem, psaly mi ženy všech generací, myslím, že je to skvělé,“ dodal.

Na označení sexy Santa si už zvyknul, i když si nemyslí, že by měl být symbol Vánoc sexualizován. Během svátků je Paul pochopitelně nejvytíženější. Kromě reklamních kampaní ho zvou dokonce i do televize, objevil se například i v pořadu Kelly Clarkson.

Stejně jako jiným, i jemu pandemie otevřela oči a zaměřil se víc na charitativní činnost. Moderuje dobročinné akce, plánuje vlastní řadu vánočních ozdobiček, výtěžek z jejichž prodeje chce věnovat na dobré účely, nebo organizaci vánočních plesů na podporu nemocných dětí.

„Řekl jsem si, že jestli se z pandemie vylížeme, změním koncept Fashion Santy. Že budu šířit povědomí o charitativních iniciativách. Je to pro mě jakási forma zachování odkazu mé matky, která zemřela na rakovinu,“ vysvětlil na závěr.

Reklama

Další články

Načítám