I poslední den roku 2021 můžete strávit s námi!

I poslední den roku 2021 můžete strávit s námi!
27. prosince 2021 Aktuality z Proglasu, Vánoce Autor: Sabina Hauserová

Na svatého Silvestra 31. prosince se můžete těšit například na děkovnou bohoslužbu nebo speciální večerní program s Kristinou Kubačkovou a Františkem Floriánem.

Poslední Myšlenku na den roku 2021 připravil pro naše vysílání plzeňský biskup Mons. Tomáš Holub. Poslouchejte krátce před půl šestou, před dvanáctou a před šestnáctou hodinou.

Na svatého Silvestra si od 9. hodiny můžete připomenout Dopoledne s Proglasem s moderátorem a učitelem Vladimírem Kořenem.

Od 16 hodin se můžete přidat ke slavení mše svaté na poděkování za uplynulý rok z kostela Panny Marie Sněžné v Praze.

Galahitparáda s Radkem Habáněm představí od 18 hodin ty nejúspěšnější písně hitparády Kolem se toč za rok 2021.

World Music Charts Europe to nejlepší z roku 2021 – to je název pořadu Jak se vám líbí, který pro vás na 19.15 připravil Milan Tesař.

Pro větší i duchem stále mladé dospělé děti zařazujeme od 20 hodin pohádku Žany a drak. V dřevních dobách vysílání přispěli do silvestrovského programu v roce 1998 Jaroslav Blažke s manželkou Marií pohádkou z vlastní dílny. Je to zcela ryzí a pravdivý příběh o brněnském drakovi a konkurenci jménem Jiří na koni. Místy je vyprávěný autentickou brněnskou mluvou neboli hantecem. Pro neznalé jsme příběh opatřili zvukovými titulky!

Výměna rolí pracovníků Proglasu, zážitky ze světa moderátorů, novoroční pozdravy „Proglasáků“, soutěž i milá společnost Kristíny KubačkovéFrantiška Floriána. To je program silvestrovského večera. Prožijte s námi poslední hodiny roku 2021. Začínáme ve 21.30!

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group