15
nových článků - klikněte pro zobrazení

JakTak.cz

URL:

http://www.jaktak.cz/

Katalog:

Lifestyle → Hobby

Publikuje:

2,1 položek/den

Jak probíhá růst fanouškovských základen esportu v menších českých městech?

16:57
Jak probíhá růst fanouškovských základen esportu v menších českých městech? redakce St, 09/17/2025 - 16:44 Zábava Klíčová slova: online casino kulturních center kultury esportu podnikatelé v této oblasti Hodnocení Místní esportové komunity V menších českých městech dochází k rychlému růstu esportových komunit, které poskytují platformu pro hráče všech věkových kategorií. Tyto komunity často vznik…

Jak na podzimní trnkový džem – chuť babiččiny zahrady

17.září
Jak na podzimní trnkový džem – chuť babiččiny zahrady redakce St, 09/17/2025 - 11:56 Ovoce, Zelenina a Houby 1 - 1000 Kč Lehké 30 minut a více Klíčová slova: trnkový džem švestkový džem Co je potřeba 1 kg trnek (přeberte a omyjte) 800 g cukru 1 citron (šťáva a kůra) 200 ml vody Hodnocení Postup Trnky vložte do hrnce, přidejte vodu a přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni asi 15 minut, až trnky změ…

Jak na svatováclavskou houbovou polévku se smetanou a bramborem

17.září
Jak na svatováclavskou houbovou polévku se smetanou a bramborem redakce St, 09/17/2025 - 11:48 Předkrmy, Polévky a Saláty 1 - 1000 Kč Lehké 30 minut a více Klíčová slova: houbová polévka krémová houbová polévka Co je potřeba Na 4 - 6 porcí: 400 g čerstvých lesních hub (hříbky, podhříbky, lišky nebo jejich směs) 3 střední brambory 1 větší cibule 2 stroužky česneku 750 ml zeleninového nebo houbovéh…

Jak na pečenou kachnu se zelím a bramborovým knedlíkem

17.září
Jak na pečenou kachnu se zelím a bramborovým knedlíkem redakce St, 09/17/2025 - 11:40 Drůbež Klíčová slova: pečená kachna recept dušené zelí recept na bramborové knedlíky Co je potřeba Tradiční slavnostní pokrm ke svatováclavské hostině: Pečená kachna se zelím a bramborovým knedlíkem Tento pokrm je v české kuchyni považován za klasiku svátečních stolů – včetně svatováclavských slavností, posvícen…

Jak využít bezinky – tmavé zlato podzimu: zdraví, chuť a recepty, které zvládnete doma

17.září
Jak využít bezinky – tmavé zlato podzimu: zdraví, chuť a recepty, které zvládnete doma redakce St, 09/17/2025 - 11:21 Ostatní - Jídlo a Nápoje Klíčová slova: bezinky jak zpracovat bezinky bezinky recept Hodnocení Proč jsou bezinky zdravé? Bezinky (plody bezu černého, Sambucus nigra ) obsahují celou řadu prospěšných látek , které posilují imunitu a pomáhají v boji proti virovým onemocněním. ✅ Obsa…

Jak a proč oslavit Den svatého Václava

17.září
Jak a proč oslavit Den svatého Václava redakce St, 09/17/2025 - 11:14 Ostatní - Svátky a Oslavy Klíčová slova: Den svatého Václava svatý Václav 29. září státní svátek Hodnocení Kdo byl svatý Václav? Svatý Václav (*kolem 907 – † 935) byl kníže z rodu Přemyslovců, který vládl v 10. století. Proslul svou zbožností, vzdělaností a snahou o mír , zejména v napjatých vztazích s okolními zeměmi. Snažil s…

Jak na netradiční trnkový koláč

17.září
Jak na netradiční trnkový koláč redakce St, 09/17/2025 - 11:05 Dezerty a Moučníky 1 - 1000 Kč Lehké 30 minut a více Klíčová slova: trnkový koláč recept na švestkový koláč švestkový koláč s drobenkou Co je potřeba Na těsto: 250 g hladké mouky 125 g studeného másla 80 g cukru moučky 1 žloutek 2 lžíce studené vody špetka soli Na náplň: 500 g trnek (odpeckované) 100 g cukru 1 lžíce kukuřičného škrobu…

Jak na tradiční svatováclavské koláče

17.září
Jak na tradiční svatováclavské koláče redakce St, 09/17/2025 - 09:10 Dezerty a Moučníky 1 - 1000 Kč Složité 30 minut a více Klíčová slova: svatováclavské koláče recept na kynuté koláče Co je potřeba Na t radiční svatováclavské koláče (dožínkové, posvícenské) budete potřebovat (cca 20 koláčů): Těsto: 500 g polohrubé mouky 250 ml vlažného mléka 80 g cukru 80 g rozpuštěného másla 1 kostka droždí (42…

Jak si vychutnat burčák: nápoj podzimu, který chutná i léčí

17.září
Jak si vychutnat burčák: nápoj podzimu, který chutná i léčí redakce St, 09/17/2025 - 08:59 Nápoje a Koktejly Klíčová slova: burčák kvalitní burčák jak poznat kvalitní burčák co ovlivňuje kvalitu burčáku Hodnocení Co je to burčák? Burčák je čerstvě kvašený mošt z vinných hroznů , tedy víno ve svém úplně nejmladším stádiu. Obsahuje ještě spoustu přírodního cukru , ale už v něm začíná proces kvašení…

Jak si uvařit svatováclavské špekové knedlíky – recept plný chuti a tradice

17.září
Jak si uvařit svatováclavské špekové knedlíky – recept plný chuti a tradice redakce St, 09/17/2025 - 08:42 Ostatní - Jídlo a Nápoje 1 - 1000 Kč Mírný 30 minut a více Klíčová slova: svatováclavské špekové knedlíky recept na špekové knedlíky Co je potřeba Na cca 12 knedlíků budete potřebovat: Základní těsto: 6 rohlíků (ideálně den dva starých) 250 ml mléka 3 vejce 150 g hrubé mouky 1 lžička soli šp…
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes