Kulturio.cz |
Popis: Gastro
|
||||||
Podzim s chutí kaki: Recepty, které zahřejí i osvěží2:17 Kaki Bouquet se díky své jemné sladké chuti a syté barvě stává hvězdou i těch nejjednodušších podzimních receptů. Jak na podzimní pohodu bez stresu? Dopřejte si praktické tipy od Wild Coco15.října Podzim přináší sychravé počasí, kratší dny, i občasná nachlazení. Návrat do pracovního režimu může mít vliv i na naši nepohodu a stres. Výčepní zdolali Pinkasovu noční můru. Vyběhli 41 schodů s 10 půllitry piva3.října Vyběhnout s deseti perfektně načepovanými půllitry piva Pilsner Urquell po jednačtyřiceti schodech do prvního patra. Zažijte nealkoholické osvěžení s novinkami Bohemian Zero2.října S radostí vám představujeme nejnovější přírůstky do rodiny nápojů Bohemian – nealkoholickou řadu Bohemian Zero. Medovník originál představuje Medovníčky – malá potěšení pro velké radosti29.září Tradiční česká značka Medovník originál přichází s lahodnou novinkou, která potěší všechny milovníky sladkého. Se šampaňským, someliérem, Marilyn Monroe a rudým hasičákem Piper-Heidsieck Cuvée Brut RED CODE v posteli!25.září Rok vyprchal jako bublinky ze sklenky šampaňského… Což se mně nikdy nestane! A opět je tu pro mne ochutnávka s párováním šumivých vín. Fernet Stock Blood Orange - revoluční novinka s osvěžujícím charakterem11.srpna Fernet Stock Blood Orange představuje přelomovou inovaci, výsledkem je osvěžující, lehce sladký likér s dokonale vyváženým charakterem. Když jídlo vypráví příběh. Podívejte se na vítěze World Food Photography Awards 202517.června Od kapky omáčky až po šťavnatý záběr chleba, co ještě horký praská – vítězné snímky z World Food Photography Awards jsou hody pro oči i duši. Muzeum čokolády v Kutné hoře opět zavoní luxusem první republiky. Láká na ochutnávky i nové lahůdky oceněné na světové čokolati6.března Vyhlášený čokoládový ráj nacházející se v Kutné Hoře zahajuje svoji letošní sezónu symbolicky na Světový den štěstí 20. března. Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp27.února 2. ročník českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě se odehraje v Plzni. Tři recepty, které zpříjemní únorové dny14.února V únoru jsou nejlepší sezónní suroviny ty, které odpovídají zimnímu období a lokálním zdrojům. Mezi ně patří například kořenová zelenia. Drinky pro každou příležitost s whisky Clan Campbell20.ledna Nebaví vás stále stejné drinky a hledáte něco nového? Vyzkoušejte tři recepty s prémiovou whisky Clan Campbell. |