Kulturio.cz |
Popis: Gastro
|
||||||
Když jídlo vypráví příběh. Podívejte se na vítěze World Food Photography Awards 202517.června Od kapky omáčky až po šťavnatý záběr chleba, co ještě horký praská – vítězné snímky z World Food Photography Awards jsou hody pro oči i duši. Muzeum čokolády v Kutné hoře opět zavoní luxusem první republiky. Láká na ochutnávky i nové lahůdky oceněné na světové čokolati6.března Vyhlášený čokoládový ráj nacházející se v Kutné Hoře zahajuje svoji letošní sezónu symbolicky na Světový den štěstí 20. března. Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp27.února 2. ročník českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě se odehraje v Plzni. Tři recepty, které zpříjemní únorové dny14.února V únoru jsou nejlepší sezónní suroviny ty, které odpovídají zimnímu období a lokálním zdrojům. Mezi ně patří například kořenová zelenia. Drinky pro každou příležitost s whisky Clan Campbell20.ledna Nebaví vás stále stejné drinky a hledáte něco nového? Vyzkoušejte tři recepty s prémiovou whisky Clan Campbell. Recepty na polévky, které postaví na nohy6.ledna Dnes vám přinášíme 2 recepty na česnečku a cibulačku, které pochází z kuchyně šéfkuchaře Filipa Sajlera a jeho týmu. Káva nepatří jen do šálku, dobývá i svět dezertů a koktejlů5.ledna Káva je více než jen nápoj. Díky své nahořklé chuti a bohaté vůni je oblíbenou součástí mnoha ikonických dezertů i nápojů. Tipy na vánoční dárky #325.listopadu Hledáte tip na dárek pro opravdového gurmána? Ať už je jako doma v kuchyni, kavárně nebo luxusní restauraci, máme řešení! Sázka na lokálnost a originalitu: letošním vítězem soutěže Artisans of Taste se stal Alexander Vukomanovič3.listopadu Vítězem prestižní soutěže Artisans of Taste se se stal barman slovenského baru Mirror cocktail bar Alexander Vukomanovič! Hledáte ideální dárek na Vánoce? Vsaďte na tekutou jistotu1.listopadu Vánoce se blíží a s nimi i otázka, jaký dárek vybrat pro své blízké. Pokud hledáte něco skutečně výjimečného, máme pro vás řešení. Tři jednoduché recepty na bezmasé pokrmy1.listopadu Bezmasé pokrmy nemusí být nuda, občasné odlehčení jídelníčku prospěje nejen tělu, ale i planetě. Vyzkoušejte naše tři recepty! Gastronomický zážitek v Holešovicích. V Port7 otevře Goodlunch svou další kantýnu27.října Snídaně, obědy nebo live cooking v holešovickém Port7? V multifunkčním projektu společnosti Skanska se chystá otevření další pobočky. |