15
nových článků - klikněte pro zobrazení

KupiMagazín.cz

Popis:

Lifestylový magazín největšího českého nákupního rádce Kupi.cz, který pomáhá každý měsíc 1,5 mil. uživatelům s jejich každodenními nákupy.

URL:

https://www.kupimagazin.cz/

Katalog:

Lifestyle

Publikuje:

15,1 položek/den

Prodavačka zapomněla sundat čip z mikiny. Doma jsem slyšela lupnutí a zpanikařila jsem

19:00
Marie si koupila novou mikinu, ale doma zjistila, že na ní zůstal bezpečnostní čip. Obchod byl daleko a vracet se nemohla. Když se rozhodla pomoci si sama, zažila malé drama. Její příběh ukazuje, že podobná situace se může stát každému a že existují bezpečné postupy, které peněženku ani oblečení neohrozí.

FOTOGALERIE: Novinky z obchodů, na které se stojí fronty. Nové příchutě Nescafé i vánoční strom z filmu

19:00
Vánoční nákupy jsou v plném proudu a obchody se předhánějí v originálních novinkách. Zatímco Lidl láká na nejlevnější kaki a kávu s provokativním sloganem, Kaufland nabízí adventní kalendář s uherákem a tartaletky jako z kavárny. Tesco zase potěší vegany i fanoušky kultovního vánočního filmu. Redakce Kupi prošla regály a vybrala ty nejzajímavější kousky týdne – od limitovaných příchutí po netradi…

Černý pátek je tady a obchodníci opět vytahují triky: Obcházejí i 30denní pravidlo nejnižších cen

18:28
Na konci listopadu se obchody a e-shopy těší na jednu z největších marketingových akcí roku. Black Friday a Cyber Monday mají přinést výjimečné ceny. Realita však bývá složitější. Jak rozeznat férovou nabídku od pouhého lákadla?

Stačí mandle, cukr, skořice a horkovzdušná fritéza. Sladká zimní vůně během několika minut

17:24
Karamelizované mandle připravené v horkovzdušné fritéze jsou způsob, jak si doma vytvořit atmosféru vánočních trhů bez zbytečné práce a čekání. Sladký cukrový sirup se skořicí a vanilkou vytvoří během několika minut křupavou vrstvu, která se na mandlích dokonale přichytí. Recept je rychlý, jednoduchý a hodí se jako jedlá dekorace, drobný dárek nebo malá sladká svačina při zimním večeru.

Vaječňák podle cukrářky Ivety Fabešové: Recept, podle kterého si ho zvládnete připravit i doma

15:48
Cukrářka Iveta Fabešová, známá svými vyhlášenými dezerty, se rozhodla podělit o recept na svůj slavný vaječný likér, který byl a je dodnes každoročně hitem jejího IF Café. Tento tradiční vánoční nápoj si díky jejímu jednoduchému postupu můžete připravit i doma. Stačí pár základních surovin, cukrářský teploměr a trocha trpělivosti. Výsledek vás určitě mile překvapí!

Vejce zdražují. Chovatelé nestíhají přechod od klecí a ceny rostou rychleji než dřív

15:16
České drůbežárny čeká zásadní změna. Do roku 2027 mají skončit klecové chovy nosnic a část producentů přestavby nestíhá. Nabídka slábne, náklady rostou a trh začíná mít výpadky, které se promítají přímo do cen pro domácnosti.

Koření místo svetru: Češi v zimě skupují zázvor, skořici a kurkumu, lékárny hlásí rekordní prodeje

14:43
Když se venku ochladí, většina lidí přidá svetr. Jiní sahají po zázvoru, skořici nebo kurkumě. Podle lékárníků i výživových odborníků dokážou tato koření zahřát organismus stejně spolehlivě jako teplý čaj nebo deka. A Češi po nich letos sahají víc než kdy dřív.

Živý vs. umělý vánoční stromeček: Umělý musí vydržet 10 let, aby byl ekologický. Nejlépe vychází ten v květináči

13:38
Jehličnatý stromeček je asi nejvýraznějším symbolem Vánoc. Věšíme na něj světýlka a ozdoby, Ježíšek pod něj dává dárky a celkově se výrazně podílí na vánoční atmosféře. Ovšem jaký pořídit? Živý, nebo umělý? V článku se dozvíte výhody a nevýhody obou variant. A také vám prozradíme, který z nich je ekologičtější.

Jezte ho místo rýže a brambor a vaše srdce vám poděkuje. Bulgur je nenápadný hrdina zdravého talíře

12:02
Bulgur byl dlouho potravinou, kterou lidé míjeli bez většího zájmu. Změna nastává teprve nyní, kdy se zjišťuje, že může nabídnout více než běžné přílohy. Jaké má výhody a proč po něm sahají lidé, kteří dříve dávali přednost rýži nebo bramborám?

Nejhezčí kabelky na zimu 2025: Hladká kůže už neletí a vrací se maxi kousky. Má to ale svá pravidla

11:30
Zima se blíží a s jejím příchodem nastupují i nové módní trendy – nejen v kabátech, svetrech a šálách, ale i v kabelkách. Stylistka vám prozradí, které materiály a tvary momentálně udávají směr, a doporučí, jaké modely by neměly ve vašem šatníku chybět.

Miluješ medovník, ale dlouhá příprava tě odrazuje? Vyzkoušej tenhle rychlý na plech, který máš za chvíli hotový

11:30
Medový koláč s máslovým karamelovým krémem je sladkost, která spojuje jednoduchou přípravu, jemnou strukturu a chuť domácího pečení. Základ tvoří vláčné těsto se skořicí a medem, které krásně provoní celou kuchyň. Krém ze sladkého salka dodá dezertu jemnost i lehký karamelový tón. Recept se hodí k rodinným setkáním, na víkendové pečení i jako rychlá sladká odměna.

„Nikdy bych nevěřila, že se mi to může stát,“ svěřuje se čtenářka s potyčkou v obchodě kvůli máslu

8:50
Alena šla do obchodu cíleně, věděla, že máslo je v akci. Netušila ale, že kvůli poslednímu balení zažije hádku, urážky a fyzický útok. „Nikdy bych nevěřila, že se kvůli potravině někdo takhle rozzuří,“ říká. Co dělat, když se konflikt rozjede mezi regály?

Jak obléknout novorozence v chladné dny a jak dítě do školky? Správné vrstvy oblečení podle věku radí odbornice

8:18
Příchod chladnějších dnů může rodičům přidělat starosti. Jak obléknout novorozence tak, aby mu nebyla zima, ale ani se nepřehřál? A jak v zimě správně vrstvit oblečení u batolat a předškoláků, kteří se neustále pohybují?

Kvíz: SPZ podle krajů. Přiřaďte písmeno ke správnému kraji. Není to tak lehké, jak se zdá

7:47
Od roku 2001 prozrazuje první písmeno na SPZ, v kterém kraji bylo auto poprvé zaregistrované. Celkem je 14 krajských kódů. Některé zkratky dávají smysl a vychází z názvů krajů, jiné jsou trochu záludnější. Poznáte je? Vyzkoušejte si to!

Smíchejte krémové těsto, přidejte šťavnatá jablka a vytáhněte z trouby lívanec, který provoní celý byt

7:15
Jablečný lívanec pečený na plechu je jednoduchý dezert, který spojuje jemné těsto a šťavnaté ovocné kousky. Stačí pár základních surovin, krátká příprava a během chvilky vznikne voňavý plech ideální ke snídani i jako lehká sladká tečka po obědě. Recept je nenáročný, srozumitelný a zvládne ho i ten, kdo se v kuchyni teprve rozkoukává.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes