15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Tři kopečky

Popis:

stránky s vášní pro poctivou zmrzlinu

URL:

http://blog.trikopecky.cz

Katalog:

Publikuje:

3 položek/měsíc

Pivní zmrzlina

12.září
„Zmrzlinu? Zmrzlina je pro děcka, to já nejím, jedině že byste měli pivní..“ Každý, úplně každý zmrzlinář vám řekne, že něco takového od potem zbroceného tatíka u svého stánku už slyšel. A existují dokonce zmrzlináři (ehm, tedy jeden zmrzlinář), který … Celý příspěvek →

Mám vlastní cooking show!

20.června
Tak dobře, titulek je poněkud nadnesený. Ale co by jeden neudělal proto, abyste četli dál. V televizi jsem už párkrát byla - dvakrát v Sama doma — to je adrenalin, protože jde o živé vysílání a vy se modlíte, ať tam … Celý příspěvek →

Jeni’s má potíže

18.května
Můžete hádat, jaké stránky sleduji na Facebooku a jaké účty na Instagramu. Jasně že zmrzlinové. Kochám se nápady jiných zmrzlinářů a žasnu nad tím, že jaké ovoce je v Kalifornii třeba v březnu k dostání. Většina těch účtů je přehlídkou … Celý příspěvek →

Vánoční kolekce

3.prosince
Přiznám se: do ničeho se mi letos nechtělo. Ani do cukroví. Ale už v listopadu, ba už i v říjnu, se mě kamarádi i známí začali ptát. Bude letos vánoční kolekce? Opovídala jsem, že ne, ale myšlenka se v hlavě … Celý příspěvek →

Dynamo.

27.listopadu
aneb co jste dýním ještě neprovedli. Dýňový sladký chlebíček, koláč, chleba, kari, hořčice, pomazánka..Dýňová sezona je v plném proudu a určitě je těžké přijít na to, co jsme dýním ještě neudělali. Recept na dýňovou zmrzlinu tu máte z minula, ale … Celý příspěvek →

Černý jako noc je rybízový sorbet

19.července
Je mi jasné, že víte, co si počít s černým rybízem. Skvělá šťáva, marmeláda, zbytek zamrazit..Černý rybíz zůstane málokdy „na ocet“. Pokud ale chcete svůj repertoár rozšířit a máte slabost pro kyselou a přesto něčím sametovou a dekadentní chuť černého … Celý příspěvek →

Zmrzlinová Ženeva

5.července
Ženeva je panelákov, říká moje sestra, která má to štěstí, že ve městě sevřeném horami, s okem jezera hned v centru, právě žije. Já říkám, že v takovém panelákově by chtěl bydlet každý — nebo vy snad máte z balkónu … Celý příspěvek →

Bez bezu jsem bez sebe

30.června
Určitě znáte urban gardening, městské zahradničení — tedy snahu osázet balkony, terasy a komunitní zahrady vším možným, hlavně jedlým a mít tak třeba pár svých jahod, každou hýčkanou jak na podušce. Urban gardening neprovozuju, protože můj severně položený balkon má … Celý příspěvek →

Chřestová zmrzlina — nic nového pod sluncem

30.června
Jsou věci, které skoro nikdy nezkusím. Jahody na slano, chřest na sladko..Jahody i chřest miluju tradičním způsobem a protože jejich sezóna je tragicky krátká, nezvládnu se jich nikdy přejíst natolik, abych měla chuť výrazně experimentovat. Jenže jednou se to stát … Celý příspěvek →

Vyhráli jsme!

30.června
Nevím, zda znáte prima blog Výpečky, který provozuje Tereza Beránková. Krásné fotky, chutné recepty, žádné velké řeči okolo. Tereza a její muž Lukáš jsou totiž hlavně lidé činu, kteří se snaží profesně propojit českou blogosféru kolem jídla. Jejich nejvýraznějším počinem … Celý příspěvek →
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes