15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Vaření.cz

Popis:

Aktuální články o vaření

URL:

http://www.vareni.cz

Katalog:

Lifestyle → Jídlo

Publikuje:

2,5 položek/den

Bramboráky na sedm způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě

15:39
Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.

Grilujeme maso: Hovězí, vepřové i drůbež potřebuje na grilu jinou péči

9:09
Víte, jak grilovat drůbež, vepřové a hovězí maso? Nebo máte raději telecí či skopové? Dnes se dozvíte, jak je možné tyto druhy masa na grilu správně připravit, aby bylo správně propečené a zachovalo si šťavnatost.

Naučte se efektní mramorování moučníků: Zebra koláč zvládne i začátečník

25.dubna
Šťavnatý tvarohový koláč v křupavé kakaové krustě. Rozplývá se na jazyku a dnes se naučíme krok za krokem, jak vytvořit efektní mramorování.

Jak připravit chřest, aby byl dokonale křupavý?

24.dubna
Příprava chřestu a jeho tepelná úprava není nijak složitá, záleží však na jeho kvalitě a čerstvosti. Jedině mladý a čerstvý chřest bude také chutný. Chřest je velmi křehký, a tak je třeba určitá dávka opatrnosti při jeho přípravě. Bílý a zelený chřest se v jistém ohledu připravuje odlišně.

Nejoblíbenější americké sladkosti: Kdo by odolal brownies, cupcakes a arašídovému máslu?

24.dubna
Sladkosti a laskominky v nejrůznějších podobách do naší kuchyně samozřejmě patří, máme své tradiční a osvědčené receptury, nebráníme se však ani inspiraci ze zahraničí. Tak u nás zdomácněly například i cukrovinky z Ameriky, které se těší velké oblibě.

Polévka je grunt: Recept na výbornou bramboračku s houbami krok za krokem

24.dubna
Nic nezahřeje lépe než poctivá domácí polévka. Máte-li zásoby sušených hub, zkuste recept na tuto bramborovou polévku s kořenovou zeleninou a hříbky. Je výborná!

Topinka nemusí být nudná! Zkuste tuhle s avokádem a pečenou cizrnou krok za krokem

23.dubna
Tip na skvělou večeři. Topinka tak trochu v jiném podání, navíc ze samých zdravých surovin. Zkuste náš recept, uvidíte, jak si pochutnáte.

Videorecept: Domácí mango granola podle Anny

23.dubna
Domácí granola jde vytvořit bez cukru a bez vloček. No a dokonce i s chutí manga. Mrkněte, jak na to! Návod najdete v našem videoreceptu a je víc než snadný.

Jarní superpotraviny: Vyrazte na jejich sběr do přírody

22.dubna
Když sluneční paprsky nabývají na síle, příroda se probouzí a my můžeme při procházkách najít spoustu jarních bylinek. Právě v těchto dnech vyrazte na mladou kopřivu, česnáček, bršlici a poohlédněte se také po smrkových výhoncích a šeříku. Co našemu tělu právě tyto dary přírody mohou nabídnout? A jak je využít při vaření?
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes