15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Vitalia.cz

Popis:

Vitalia.cz - váš průvodce zdravým životem

URL:

http://www.vitalia.cz/zdrava-vyziva/

Katalog:

Lifestyle → Jídlo

Publikuje:

4,2 položek/týden

Levně koupené máslo do mrazáku nedávejte. Už by nebylo dobré

16:59
Sehnat dnes máslo pod třicet korun, není až tak výjimečné, i když někdy jen díky nějakému kupónu nebo slevové aplikaci. Proč je tak levné a můžeme ho nakoupit ve velkém a pak mrazit?

Ani slavní kuchaři nemají tak drahé cukroví jako pražská cukrárna

11.prosince
Ne každý tráví předvánoční čas s vykrajovátky. Přibývá lidí, kteří si cukroví kupují už hotové. Nabízí ho soukromníci, malé místní cukrárny i některá slavná jména. Na kolik tak vyjde?

Kreatin pro svaly, mozek i při nedostatku spánku. Někdo ho ale nesmí

10.prosince
Doplněk stravy, který zlepšuje výkon nejen sportovcům, ale pomáhá i seniorům se soustředěním a v prevenci ztráty svalové a kostní hmoty? Kreatin, látka, kterou máme v těle přirozeně a umíme si ho i sami vyrobit, ale můžeme ho i suplementovat.

Prodává kilo cukroví za více než tři tisíce. Je to nedoceněná práce, říká majitel cukrárny

9.prosince
Jeho cukrárna nabízí snad nejdražší cukroví v Česku. Kilo stojí letos skoro o tisícovku více než loni. Na odbyt jde torchu méně – trochu jsem to přepálil, přiznává majitel cukrárny, ale z ceny nesleví.

Linecké s kefírem a perníčkový likér. Zkuste originální vánoční recepty

8.prosince
Zkoušíte každoročně alespoň jeden nový druh vánočního cukroví? Možná vás nadchne trojice netradičních receptů. V jednom se snoubí chuť perníčků s alkoholem, další zavoní Valašskem a třetí mistrně nakombinoval ghí s kefírem.

Zdravou kombuchu si připravíte i doma. Pozor ale na tyto komplikace

3.prosince
Kombucha je zdraví prospěšný nápoj, který se dá jednak koupit a jednak vyrobit doma. Proč to nezkusit a čím je kombucha zrovna na podzim tak prospěšná?

Banánový chlebíček aneb banana bread: Za hodinu můžete servírovat

2.prosince
Jednoduchý, šťavnatý, oblíbený. Přesně to je banánový chlebíček- původně americký recept, který se rychle prosadil i u nás. Základem receptu je několik přezrálých banánů, ale jinak si ho můžete přizpůsobit tomu, co máte zrovna doma.

Cukroví jinak a zdravěji. Zasytí a nesníte ho tolik

28.listopadu
O nadcházejícím víkendu začíná advent, období, kdy se pomalu začínáme chystat na vánoce, nejen co se výzdoby, ale i pečení cukroví týká. Budete si dál dopřávat klasiku, nebo letos zvolíte zvdravější variantu alespoň jednoho druhu? Inspirujte se.

Tři neobvyklé polévky pro zahřátí: kukuřičná, česneková a houbová

26.listopadu
Podzimní plískanice, kdy se střídá déšť se sněhem a silným větrem si žádá alespoň malou kompenzaci ve formě horké, voňavé a lahodné polévky. Ideálně nevšední, takové, kterou jste ještě neměli a brzy si ji znovu uvaříte.

Osvědčený recept na klasické linecké. Musíte použít správný poměr surovin

24.listopadu
Tohle cukroví je naprostou vánoční klasikou. Drobné, křehké a krásně voňavé linecké promazané marmeládou. Podle tohoto receptu a videonávodu se vám povede na výbornou.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes