Dominique Ansel

Vztahuje se k

Průvodce New Yorkem pro milovníky dobrého jídla

11.listopadu » Novinky.cz
Říká se, že v New Yorku najdete to nejlepší z nejlepšího ve kteroukoli denní či noční hodinu – a o jídle to platí dvojnásob. Kosmopolitní velkoměsto nabízí kulinářská dobrodružství a chutě napříč všemi kuchyněmi světa – od párku v rohlíku ze stánk...

Cronuty dorazily i do Prahy, kombinují donuty a croissanty

24.července » iRegiony Impuls
Do Bělehradské ulice na Vinohradech se před třemi měsíci přestěhoval kousek New Yorku. Lukáš Vašek tam začal ve svém podniku Oh Deer Bakery vyrábět a prodávat cronuty, které před pár lety v New Yorku zpopularizoval cukrář Dominique Ansel.

Cronuty dorazily i do Prahy, kombinují donuty a croissanty

24.července » iDNES.cz
Do Bělehradské ulice na Vinohradech se před třemi měsíci přestěhoval kousek New Yorku. Lukáš Vašek tam začal ve svém podniku Oh Deer Bakery vyrábět a prodávat cronuty, které před pár lety v New Yorku zpopularizoval cukrář Dominique Ansel. Další čl...

Cože, crobliha? Mladý podnikatel připravuje křížence francouzského croissantu a amerického donutu

27.května » iHNed.cz
Ještě před měsícem byly dveře pražského podniku Oh Deer Bakery zavřené. Dnes už se z nich ale line lákavá vůně smaženého těsta na croissanty. Sympatický mladík s kšiltovkou tady vyrábí své "croblihy".

Tato informační stránka o Dominique Ansel zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Dominique Ansel" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2017 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes