Vojta Václavík |
Vztahuje se k |
Prodává Pražanům proklatě dobré kuře. Spolumajitel restaurací KRO stojí za podniky, ktere dnes patří k nejlepším v metropoli22.února » czechdesign.cz První bistro otevíral rok před vypuknutím pandemie, letos v září úspěšně představil veřejnosti čtvrtý podnik. Vojta Václavík je zakladatel rodiny KRO, která aktuálně čítá bistro a kavárnu na Jiřáku, další bistro v Karlíně a nejnovější kombinaci oboj… Prodává Pražanům proklatě dobré kuře, a nejen to. Spolumajiteli restaurací KRO předvídali brzký krach, dnes patří jeho podniky22.února » czechdesign.cz První bistro otevíral rok před vypuknutím pandemie, letos v září úspěšně představil veřejnosti čtvrtý podnik. Vojta Václavík je zakladatel rodiny KRO, která aktuálně čítá bistro a kavárnu na Jiřáku, další bistro v Karlíně a nejnovější kombinaci oboj… Úkaz jménem Alma. Nový podnik zakladatelů bister Kro má restauraci, bar, laboratoř i kinosál3.prosince » CzechCrunch Centru Prahy prý chybělo místo s dobrým jídlem a neformální atmosférou, Vojta Václavík a Petr Němec se ho proto rozhodli otevřít. Článek Úkaz jménem Alma. Nový podnik zakladatelů bister Kro má restauraci, bar, laboratoř i kinosál se nejdříve objevil… Novinky pro náročné jazýčky. V Praze otevřely tři restaurace, které posouvají laťku nápadně vysoko26.září » czechdesign.cz Na české gastroscéně se neustále něco děje a my to se zaujetím sledujeme. Přinášíme vám tři tipy na pražské podniky, jejichž jména by vám neměla uniknout: znovuotevřená ikonická restaurace v novém zastoupení Almanac X Alcron Prague, hravá Marie B. a… Vinohrady, Karlín a teď Vršovice. Otevřela nová restaurace Kro, kde se peče chléb i míchají drinky22.září » CzechCrunch Nový počin v síti podniků Kro je dosud největší. Pohodlně se sem vejde třicet lidí, kteří mohou začít ráno snídaní a skončit večer koktejlem. Článek Vinohrady, Karlín a teď Vršovice. Otevřela nová restaurace Kro, kde se peče chléb i míchají drinky s… Srdcovky šéfkuchařů. Hovězí jazyk s křenovou omáčkou Petra Židka z Almy2.září » Forbes Nakoukněte Petrovi Židkovi z Almy pod ruce. U toho se dozvíte, jaká byla jeho gastronomická odysea, jaké je jeho nejzamilovanější jídlo z dětství nebo proč rád vaří na otevřeném ohni. Zakladatelé Kro přichází s novou gastro značkou Alma20.července » MediaGuru V pražské ulici V Jirchářích otevřel nový gastro projekt s názvem Alma. Stojí za ním Vojta Václavík a Petr Němec z Kro. V pražských Jirchářích otevřel nový podnik. Začít v něm můžete ráno a skončit koktejlem pozdě večer22.června » CzechCrunch Gastronomie na úrovni, sendviče, jaké svět neviděl, skvělá káva u tramvají a koktejly spojené s NFT. Nové číslo newsletteru Deli má od každého něco. Článek V pražských Jirchářích otevřel nový podnik. Začít v něm můžete ráno a skončit koktejlem pozdě… Pražské gastropecky. Demokratický žebříček toho nejlepšího, co tu můžete ochutnat8.října » Forbes Nastává ta část roku, kdy počasí přechází od slunečného k tomu chladnějšímu, deštivějšímu a my od lehčích jídel k těm rustikálnějším a sytějším. A to si přímo říká o seznam těch nejlepších pokrmů, které můžete podle mě v Praze teď ochutnat. Předem s… Srdcovky šéfkuchařů: telecí na paprice Vojty Václavíka z Kro Kitchen17.dubna » Forbes „Vím přesně, co uvařím. Bude to něco na paprice,“ říká mi do telefonu Vojta Václavík z populárního vinohradského Kro Kitchen. Proč právě na paprice? To se dozvím, když sedíme v příjemném moderním bistru, které Vojta otevřel spolu s kamarádem Petrem … KRO Bistro & Bar: karlínský nováček láká na grilované kuře i čepované Negroni16.července » Tojesenzace.cz Bistro a rotisserie KRO Kitchen, jež se nachází na náměstí Jiřího z Poděbrad, otevřelo před dvěma lety. Za tu dobu se |
|