Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Nikola Čechová promluvila o vítězi Survivoru: Všichni už víme, kdo vyhrál

Fyzické hry Nikol příliš nejdou, v sociální hře je daleko lepší.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 3 fotografie
survivor

Natáčení reality show Survivor je dokončeno, všichni soutěžící jsou již zpátky doma a není divu, že diváci začali pátrat, kdo se mohl stát vítězem nebo alespoň postoupil do top 3. Producent soutěže Marek Orlík se na svém Instagramu svěřil, že se k podobě finále zatím vyjadřovat nebude. Avšak influencerka Nikola Čechová (32) možná prozradila víc, než chtěla. Vítěze soutěže už totiž zná. 

Nedávno vyšlo na povrch, že natáčení Survivoru skončilo a všichni hráči se již aklimatizují doma. Konec Survivoru vyvolal mnoho otázek, a to také k producentovi Marku Orlíkovi, který se na svém Instagramu k celé věci vyjádřil.

"Stručné odpovědi na časté otázky ohledně konce Survivoru: Natáčení je dokončeno, nikoli přerušeno. Všichni soutěžící už jsou doma. Finálová 10 letěla najednou, ne podle toho, kdo kdy vypadl. Podobu finále prozrazovat nebudu, vše se brzy dozvíte z Novy či Markízy. Hlouběji se o celém projektu rozepíšu až po odvysílání všech dílů, teď si to nechám uležet," uvedl Orlík.

Hráči už vítěze znají

Česko-slovenský Survivor se vyrábí podle turecké licence a chod celé hry je značně odlišný oproti australské či americké verzi, a proto diváky už zřejmě ani nepřekvapí, že bude i samotné finále probíhat jinak.

Ač se producent k vítězi Survivoru nijak nevyjádřil, to stejné se nedá říci o youtuberce Nikole Čechové, která na svém Instagramu uvedla, že už je s vítězem stejně jako další hráči obeznámená. "Už víš vítěze Survivoru? Nebo jak to je?" zní otázka, na kterou Nikol odpověděla: "Soutěž už skončila, takže všichni víme."

Zda se o vítězi Survivoru dozvědí i diváci ještě před posledním dílem, je tak možná pouhá otázka času. Už nyní se v diskuzích objevilo mnoho spekulací, lidé vítěze tipují často podle tělesné změny hráčů a na některých není pobyt na ostrově o hladu přitom vůbec znát. Xénia i Tomáš se už viditelně zakulatili, naopak Vláďa je stále značně pohublý.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy