Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Krásná zprávařka z Novy Petra Křivková Svoboda zázračně zhubla: Vážím méně než před druhým těhotenstvím

Petra Křivková Svoboda zázračně zhubla. Váží míň než před druhým těhotenstvím
Zdroj: foto: Petr Kozlík/Se souhlasem Petry K. Svobody
+ Další 4 fotografie
Hubnutí

Moderátorka Petra Křivková Svoboda (39) patří ke stálicím Televizních novin na Nově. I přesto, že je krásná zprávařka už dvojnásobnou maminkou a čtyřicítku má na krku, vypadá pořád skvěle. Nedávno se jí povedlo svou krásnou postavu dovést ještě k větší dokonalosti a stala se tváří prestižní reklamní kampaně, pro kterou nafotila set barevně vyletněných fotek. Pro oblíbený dámský magazín Ona Dnes prozradila, jak se jí podařilo zhubnout a jak si svůj perfektní vzhled udržuje. 

Petra Křivková Svoboda vypadá skvěle

Krásná stálice TV Nova Petra Křivková Svoboda, kterou můžete pravidelně vídat za moderátorským pultíkem Televizních novin, v posledních měsících shodila pár kilogramů. I když je bývalá modelka štíhlá jako proutek, každá žena dobře zná ten pocit, že je na sobě vždycky co zlepšovat.

Svou "novou" postavičku ihned vystavila blesku fotoaparátu fotografa Petra Kozlíka a stala se tváří prestižní reklamní kampaně Nakupy OnaDnes, která začíná už dnes a potrvá do 22. května. Oblíbená moderátorka se pochlubila, že nyní dokonce váží méně než před svým druhým těhotenstvím.

„Mám asi 51 kilogramů, ale diety v tom nejsou. Loni na podzim jsem měla zřejmě covid a neměla jsem dlouho moc chuť na jídlo, do toho se snažím skloubit rodinu a pracovní povinnosti, což je někdy náročné," uvedla moderátorka, která dodala, že se samozřejmě snaží nepřejídat se na noc.

Životní změna

S nadcházejícím létem se těší, že si užije společně strávený čas se svými nejbližšími. V září její rodinu totiž čekají důležité životní změny. „Edík oslaví v srpnu třetí narozeniny a v září nastupuje do školky, tak moc doufám, že se tam dobře adaptuje,” prozradila Petra.


Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy