Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Velkolepá oslava osmdesátin Jana Vlasáka: Gratulovat mu přišla celá plejáda hvězd, se Stašovou slavil zvlášť

Jan Vlasák oslavil narozeniny. Gratulovat mu přišla celá plejáda hvězd
Zdroj: Profimedia/se souhlasem S. Stašové/koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
jubilant

Své životní jubileum oslavil včera známý herec Jan Vlasák. Na oslavu jeho osmdesátých narozenin v pražském Divadle pod Palmovkou dorazila celá řada slavných osobností. Mezi gratulanty nechyběla například herečka Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem, Martin Hofmann nebo matka Jakuba Prachaře Dana Batulková.

Slavní gratulanti

Herec Jan Vlasák, kterého řada diváků zná jako sedláka Aloise Valentu v seriálu První republika nebo šéfa kriminálky majora Srnku z minisérie Cirkus Bukowsky, oslavil své kulatiny ve velkém stylu. Narozeninovou party svého kolegy a kamaráda, která se konala v divadle Pod Palmovkou, si nenechalo ujít mnoho známých hereckých tváří.

Bujaré oslavy osmdesátin herce, který se proslavil až v pozdějším věku, začaly po představení Otec, v němž Vlasák ztvárnil hlavní roli. Po skončení inscenace sfoukl jubilant svíčky na velkém narozeninovém dortu.

Mezi hosty nechyběl herec Petr Štěpánek, s nímž se setkal například před kamerou výše zmíněného kriminálního seriálu. Toho doprovodila jeho manželka herečka Zlata Adamovská. Popřát Janu Vlasákovi přišel i herec Martin Hofmann a Jiří Schmitzer nebo herečky Taťjana Medvecká či Dana Batulková.

Dort a přání od Stašové
Mezi gratulanty bohužel chyběla herečka Simona Stašová, ta se ale s Vlasákem setkala během představení přímo v den jeho narozenin. "Dnes 80 let Honzy Vlasáka. Slavíme v divadle ABC s komedií Na Zlatém jezeře. Kluci, váš dort má veliký uspěch! Ještě jednou děkujeme!! Mňam," napsala na svůj Facebook herečka a přidala hned dvě fotografie s oslavencem.

Představitel zamilovaného studenta němčiny a zároveň pána ve zralejším věku Wasserbauera ze Svěrákových Vratných lahví prožil několik těžkých chvil, mezi nimiž byla například i těžká psychická nemoc jeho dcery Barbory, která od dětství trpí mentální retardací a schizofrenií. „Začala si domů vodit cizí lidi, které potkala na ulici, přinášela domů odpadky z celé Prahy, byla nervózní, jen cesta tramvají pro ni představovala nepřekonatelný stres, který řešila agresí, a pro nás už to přestalo být únosné,“ cituje Vlasáka deník Blesk.


Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy