Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pozadí podivného dění na Tenerife: Nevybíravé chování Hájka potvrzuje čím dál více lidí

Rady od jeho přítelkyně Zuzky si nebral k srdci.
Zdroj: Herminapress.cz
+ Dalších 5 fotografií
Zajímavosti

Dvojice Vlasta Hájek a Zuza Belohorcová nadále provozují svou realitní kancelář na Tenerife. Nedávno však učinili razantní krok, kdy ukončili spolupráci s Dianou Kállay, která jim s firmou na začátku velmi pomohla. Podle důvěryhodného zdroje eXtra.cz za vším údajně stojí Vlasta, který měl Dianě posílat výhružné zprávy. Diana sama kontaktovala redakci eXtra.cz a tyto informace potvrdila.

Realitní kancelář Vlastimila Hájka a Zuzy Belohorcové Tenerife Real nadále pokračuje i bez jejich firemní partnerky Diany Kállay. Tu se rozhodli ze svého byznysu vyšachovat. Na sociálních sítích realitky sice uvádějí, že poslední dobou měli rozdílné představy o dalším směřování, ale z informací, které má redakce eXtra.cz k dispozici, to vypadá, že za ukončením spolupráce stál Vlasta Hájek.

Ten po Dianě nejdříve chtěl, aby část svého podílu zadarmo převedla na Belohorcovou, a pak ji měl vyštípat ze společnosti úplně, když ji prý velmi nevybíravými způsoby nakonec přiměl, aby svůj podíl prodala.

„Ano! Just closed mezi námi. Bylo to rodeo, ale někdy je lepší jít každý svojí cestou. Naše představy, jak dál rozvíjet TR, byly opravdu hodně odlišné s Dianou. Přesto jí děkujeme a přejeme vše dobré, ať se ti daří. Team Tenerife Real,“ uvedla firma na svém Instagramu.

Pro Čechy, kteří jsou sice zběhlí v jazycích, protože procestovali mnoho zemí, je ale podnikání na Kanárských ostrovech dost obtížné. A to z mnoha důvodů. Důvěryhodný zdroj například sdělil eXtra.cz, že pár by měl mít doposud problémy se španělštinou, což by mohlo zapříčinit menší klientelu a v budoucnu možná i krach firmy.

Vlasta měl psát výhrůžné zprávy

Vlastimil si stihl za rok a něco na Tenerife vytvořit určitou pověst, která mu je však přítěží, nikoli přínosem. Podle zdroje eXtra.cz se z tamních Čechů a Slováků s Hájkem téměř nikdo nebaví. Ti, kdo s ním ještě mají trpělivost, údajně říkají, že je žádá, aby se nebavili s lidmi, co ho nějakým způsobem osočují. Vlasta měl svým sokům psát po nocích ošklivé a vyčítavé zprávy, které měly přijít i Dianě Kállay. Podnikatelka informaci pro eXtra potvrdila. Důkazem stavu věcí mělo být i to, že dvojice nebyla pozvaná na Česko-Slovenský ples, který se konal v únoru.

Vlasta Hájek na Tenerife rozjel byznys snů. Prodává ty nejdražší vily, vydělává miliony, ale sám si to pokazil. Postupně si proti sobě poštval skoro celou tamní česko-slovenskou komunitu, která tak drží spolu a všichni navštěvují jednu pláž. Aktuálně by se tam dala hustá nálada krájet a málokdo se tak s Vlastou chce potkat. Tenerife jim začíná být docela malé. A teď všichni navíc čekají, jak se jim bude dařit ve firmě, když ani jeden z nich nemluví španělsky, což je hodně důležité i během komunikace s bankou a úřady,“ říká zdroj eXtra.

Redakce Vlastu Hájka s těmito obviněními konfrontovala. „Není to pravda. My jsme Dianu královsky vyplatili a obě strany jsou spokojené,“ tvrdí a začal vyhrožovat právníky. Podle informaci eXtra.cz sice Hájek skutečně od Kállay odkoupil celý její podíl, zatím ale prý zaplatil pouze za část. Zbytek sumy má splácet podle dohody v měsíčních splátkách.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy