Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sandálové peklo na premiéře Oppenheimera: Šanda přišel jako z kempu, Matuš dorazil v ohavných crocsech

Móda z premiéry Oppenheimer.
Zdroj: eXtra.cz/koláž, Herminapress
+ Dalších 12 fotografií
Módní policie

Premiéra Oppenheimera se, co se týče vizáže, absolutně nepovedla. Některé celebrity totiž na slavnostní promítání v IMAXU na Floře dorazily vymóděny skoro tak, jako by šly přímo z kempu. Na akci nechyběla redakce eXtra.cz. Na velmi bizarní oděvy se můžete podívat v galerii.

Premiéra očekávaného filmu Oppenheimer se nesla v uvolněném stylu. Ani červený koberec a premiéra některé celebrity nedonutila k tomu, aby se oblékly slavnostněji. Venku sice panují vysoké teploty, to však neznamená, že mohou přijít jako z lesa.

Na premiéře pohořeli zejména pozvaní muži. Například herec Václav Šanda na sobě měl volnou bílou košili s krátkým rukávem, béžové sportovní šortky a sandály. Outfit jako dělaný do kempu, ovšem nikoli na slavnostní premiéru.

Matušovi v černé

Svůj oděv nevychytal ani zpěvák Bohuš Matuš, který dorazil s manželkou Lucií Matušovou. Bohuš měl černé triko, džínové šortky a k úděsu všech také tmavé crocsy. Asi není zapotřebí říkat, že něco takového by mělo zůstat v útrobách skříně a nikdy nespatřit světlo světa – a hlavně si něco takového rozhodně nebrat na červený koberec. Ani Lucie se svým outfitem příliš nezazářila. Černé šaty kontrastovaly s jejími blond vlasy a ona působila smutným a unylým dojmem. Kromě toho jí celkový look dělal zbytečně starší.

Parádu neudělal ani zpěvák Petr Kutheil s přítelkyní Markétou Šandovou. Šandová sice zvolila rudé šaty, ty jí ale neseděly příliš dobře a ani střih a materiál nepůsobil nijak lichotivě. K tomu si vzala naprosto šílené boty, které by také měly zůstat raději v botníku, rozhodně ne se ukazovat na premiéře. Petr Kutheil měl sice černou košili, tu však doladil o džínové šortky a sandály, což byla opět nudná a nevkusná kombinace.

Na další outfity z premiéry se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy