Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Hvězda seriálu Mladí a neklidní je po smrti: Billy zemřel 2 dny před 44. narozeninami

Příčina smrti Billyho Millera zatím není známá.
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
Úmrtí

Hvězda seriálu Mladí a neklidní, Billy Miller je po smrti. Americký hezounek vydechl naposledy v pátek, dva dny před svými 44. narozeninami. Příčina úmrtí zatím není známá, jeho manažerka však promluvila o maniodepresích, kterými měl herec údajně v poslední době trpět. Smutnou zprávu přinesl web USA Today.

Billy Miller patřil k mladým americkým krasavcům. Bylo mu teprve 43 let, když se jeho srdce navždy zastavilo. Stalo se tak v pátek, těsně před jeho narozeninami. Co zapříčinilo jeho smrt, se zatím stále vyšetřuje. "Před smrtí bojoval s maniodepresí," řekla jeho manažerka Marnie Sparer pro USA Today.

Nejznámější role mu vynesla tři ceny

Rodák z Oklahomy získal titul na Texaské univerzitě v Austinu. Nejdříve pracoval jako úředník, ale jeho přátelé ho povzbuzovali, aby zkusil herectví. Billy se uchytil v modelingu, když mu poté přišla nabídka na roli v seriálu All My Children. Objevil se i v Kravaťácích či filmu Americký sniper, nejvíce ho však proslavil seriál Mladí a neklidní, kde hrál po dobu šesti let. Jako  Billy Abbott natočil přes sedm set epizod a role mu vynesla hned tři ceny Daytime Emmy Awards.

Kromě své práce jako herec byl restauratér a vlastnil několik barů a restaurací v Los Angeles. "Také za sebou zanechává spoustu přátel a kolegů, kterým bude chybět jeho vřelá osobnost, velkorysý duch a opravdová laskavost," dodala ještě manažerka Sparer.

Jedna z jeho kolegyň, která si s ním zahrála v seriálu Mladí a neklidní, Eileen Davidson jeho smrt nese velmi těžce. Na svém Twitteru sdílela jejich společnou fotku. "Jeho nakažlivé kouzlo a vřelost zanechaly trvalé dojmy v nás všech, kteří jsme měli to štěstí, ho poznat. Bude mi chybět ten šibalský úsměv. Miluji tě Billy," napsala Eileen ke snímku.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy