Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Kráska ze SuperStar porodila: Dominika Stará přivítala na svět dcerku, dala jí krásné jméno

Dominika Stará je podruhé těhotná.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
porod

Půvabná blondýnka, kterou si mnozí pamatují ze SuperStar, porodila druhého potomka. Dominika Stará, po svatbě Jurena, se na sociálních sítích pochlubila fotkou z porodnice. Novorozená holčička dostala krásné jméno hebrejského původu - Izabela. 

Rodina Dominiky Staré se rozrostla o další členku. K synovi Miškovi (1) přibyla krásná holčička, kterou rodiče pojmenovali Izabela. "Těsně před půlnocí jsi nás překvapila a doplnila jsi naši rodinku. Z Miška je už velký bráška a z nás jsou ti nejšťastnější rodiče! Naše krásná Izabelko, všichni tě neskutečně milujeme a už jsme se tě nemohli dočkat," napsala k fotce na Instagramu Dominika.

Pod příspěvkem se ihned vyrojily desítky komentářů a gratulací. "Vítej princezničko," píše sledující Eva. "Z celého srdce blahopřeji a přeji vám hodně zdravíčka," uvádí Veronika.

Hvězda ze SuperStar

Slovenskou popovou zpěvačku si řada lidí pamatuje z první řady Česko Slovenské SuperStar, kde bojovala o výhru třeba proti Benu Cristovaovi či Monice Bagárové. Nakonec se umístila na třetím místě a byla tak nejúspěšnější ženou této řady. První místo tehdy vyhrál Martin Chodúr.

Od soutěže uběhla již řada let, Dominika se vdala a nyní nosí příjmení Jurena. S partnerem se jim také minulý rok v únoru narodil syn Miška, jak tehdy informoval Blesk.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy