Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sabina Remundová ukázala syna: Z vnuka Janžurové Vincenta už je kus chlapa

Herečka Sabina Remundová ukázala syna.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 6 fotografií
Ukázala syna

Herečka Sabina Remundová (51) a scénograf Adam Pitra (52) mají dospívajícího syna Vincenta, s nímž se však na veřejnosti příliš neobjevují. Herečka však udělala výjimku a na křtu nové knihy Patrika Hartla ukázala svého syna, který ji už stihl přerůst, jak zachytili fotografové agentury Herminapress.

Herečka Sabina Remundová po delší době opět ukázala syna. Stalo se tak na křtu knihy Gazely od spisovatele Patrika Hartla. Dospívající Vincent už svou maminku Sabinu přerostl a roste z něj opravdový chlap, jak zachytili reportéři Herminapress.

Zda se bude věnovat řemeslu, jak je v jejich rodině již tradicí, to zatím není jisté. „Myslím si, že starší Vincent bude dělat úplně něco jiného, nicméně má krásný smysl pro humor, takže ať bude dělat cokoli a kdekoli, tak to jeho život okoření,“ prozradila Remundová před časem pro Super

Známá rodina

A zatímco o Vincentově kariéře se ještě neví, Sabinina dcera Adina studuje fotografii, takže ta se uměleckému povolání zřejmě nevyhne.

Vincent se narodil do známé herecké rodiny. Jeho matkou je herečka Sabina a otec scénograf Adam Pitra. Vincentovou babičkou je jedna z nejznámějších českých hereček Iva Janžurová a dědečkem zase dnes již zesnulý herec Stanislav Remunda (†84), který si zahrál třeba ve filmech Král Šumavy (1959), Práče (1960) či Což takhle dát si špenát (1977).

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy