Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Divoká premiéra muzikálu Anděl Páně. Vášnivé polibky, na plech opilý ředitel, Gregorová s řízky i kolaps hosta

Muzikál Anděl Páně obrazem: Vášnivé polibky, na plech opilý ředitel, Gregorová s řízky i kolaps hosta
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 21 fotografií
Obrazem

Premiéra očekávaného muzikálu Anděl Páně v Hudebním divadle Karlín byla plná hvězd. A kde se objeví mnoho celebrit, tam se zákonitě musí odehrát i nějaké drama nebo kontroverze. O tu se tentokrát postaral umělecký ředitel divadla Karel Polák (51), který po afterparty sotva stál na nohou a v jeden moment také upadl. Na fotografie z bujarého večera, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Do Hudebního divadla Karlín se sjely celebrity na slavnostní premiéru nového muzikálu Anděl Páně. A že se jednalo o opravdu velkou událost, o tom svědčí i vysoký počet hvězd, které si akci nenechaly ujít. Na místě samozřejmě nemohl chybět muzikant Ondřej Brzobohatý, který pro muzikál složil hudbu.

Ondřej s sebou vzal svou novomanželku Danielu Písařovicovou a celý večer se od sebe prakticky nehnuli. Je vidět, že jsou zamilovaní až po uši, vyměňovali si láskyplné pohledy. Do divadla Ondřej pozval i zbytek své rodiny, tedy maminku a sestru. Hana Gregorová dokonce donesla krabici plnou řízků.


Umělecký šéf se sesunul k zemi

Na některé momenty by možná návštěvníci ale raději zapomněli. Po divoké afterparty se umělecký ředitel Hudebního divadla Karlín Pavel Polák vracel domů, jenže když vyšel z divadla a ušel pár kroků, sesunul se k zemi. Bylo patrné, že vypil více alkoholu, než unesl. Incident zachytili i fotografové webu eXtra.cz, kteří byli na místě. Po pádu k němu přiskočilo několik lidí stojících poblíž a pomohli mu.

Premiéru si nenechali ujít ani herci Iva Pazderková, Petr Rychlý, Kateřina Bláhová, zpěvačky Dáša Zázvůrková, Dasha, Leona Machálková či pekař Josef Maršálek, který s sebou vzal partnera.

Na fotografie z divokého večera, kde nechyběla redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy