Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Amatérský přístup kapely Adama Mišíka rozčílil Romana Šebrleho. Za tohle berou honorář, zuří Holuša

Roman Šebrle byl zaskočen vystoupením Adama Mišíka.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 6 fotografií
Trapas

Adam Mišík a jeho kapela si na galavečeru Atlet roku už nejspíš neškrtnou. A to kvůli neprofesionálnímu přístupu, který v sobotu večer předvedli. Přestože je běžné, že hudební uskupení na podobných akcích, které se vysílají v televizi živě, vystupují na playback, kapela mladého Mišíka šokovala svým amatérským přístupem. Jak na svém Instagramu upozornil sám Roman Šebrle, jejich bubeník se například neobtěžoval ani vyndat paličky a rukama máchal ve vzduchu naprázdno.

Roman Šebrle nebyl na galavečeru Atlet roku rozhodně poprvé. Sám totiž patří mezi naše nejlepší sportovce a jako první například překonal v desetiboji bájnou hranici 9000 bodů, kterou se další atleti pokoušeli zdolat dlouhých jedenáct let, než se jim to podařilo. Vystoupení podobné tomu, co předvedli Adam Mišík a jeho kapela, ale viděl zřejmě poprvé. Šebrleho totiž, jak přiznal na svém Instagramu, zaujal Mišíkův bubeník, který bubnoval bez paliček. Ten tím vlastně všem ukázal, že je nepotřeboval, protože celé vystoupení bylo na playback.


"Když si zapomeneš tretry (palice) na závod (live vystoupení)," napsal bývalý vícebojař. A nebyl jediný, kdo byl z vystoupení kapely Adama Mišíka pobouřen. „Že to není live, je všem jasný, ale nevzít si paličky k bicím mi přijde jako totální fraška a výsměch. Za tohle berou honorář?" připsal bývalý atlet Jakub Holuša na svých sociálních sítích.

Trojnásobný vítěz

Přesto se ale večer nesl v pozitivním duchu. Absolutním vítězem se stal stejně jako minulý rok oštěpař Jakub Vadlejch. Ten je držitelem této ceny již potřetí. Trofej za trenéra roku si odnesl Jan Železný a nejlepším juniorem byl vyhlášen půlkař Ondřej Macík.


Udělování cen Atlet roku má počátky již v Československu, první ročník proběhl v roce 1962. Až na dva ročníky od té doby běží na televizních obrazovkách pravidelně. Celý večer je spojený také s vystoupeními různých umělců, což ani letos nebylo výjimkou. Kromě Adama Mišíka se na pódiu předvedli také kapela Jelen, zpěvačka Olga Lounová nebo zpěvačka Anna K.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy