Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda Moderní popelky ukázala nejmladší dcerku: Hilary Duff rodila doma v bazénku

Hilary Duff ukázala  nejmladší dceru Mae James.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 12 fotografií
Dcera

Hvězda Disney, Hilary Duff, je již trojnásobnou maminkou. S manželem, hudebníkem Matthewem Komou, přivedli na svět dvě dcerky, Banks Violet a Mae James Bair. S předchozím partnerem Mikem Comriem má Hilary ještě syna Lucu Cruze. Nyní veřejnosti ukázala tu nejmladší dceru Mae James, která se narodila před dvěma lety, a to při domácím porodu, jak tehdy sdílela sama Hilary Duff na svém Instagramu.

Hilary Duff se proslavila hlavně jako herečka teenagerských filmů. Často vystupovala ve filmech z produkce Disney. Tenkrát vypadala jako holčička, nyní byste ji ale zřejmě už nepoznali. Hilary Duff se stala trojnásobnou maminkou a hereckou dráhu tak odhodila na druhou kolej. Naposledy se ukázala před kamerou v roce 2019. Od té doby se věnuje rodině a manželovi.


Domácí porod a neznámé pohlaví

Její manžel Matthew Koma se živí jako zpěvák, hudebník, DJ i producent. Společně na svět přivedly krásné dcery, starší Banks Violet a mladší Mae James, která se narodila před dvěma roky. Zpěvačka a herečka se rozhodla pro radikální přístup a poprvé zvolila domácí porod. I když ji od toho mnoho lékařů odrazovalo.

Domácí porod totiž nese různá rizika. Naštěstí v případě představitelky Moderní popelky se vše podařilo, jak mělo. "Mae James Bair- Milujemě tě krásko," napsala Hilary Duff na svém Instagramu, když se holčička narodila. U porodu byl celý zbytek její rodiny včetně syna Luca Cruze, kterého má Hilary Duff s bývalým partnerem, hokejistou Mikem Comriem. Matthew a Hilary si nenechali říct pohlaví miminka až do poslední chvíle. Starší syn právě tak očekával, že se mu narodí mladší bratr. Ze ségry zrovna dvakrát nadšený nebyl, jak informoval web People.com.


O dva roky později nyní Hilary ukázala svou nejmladší dcerku. Duff se s Mae James procházela po ulicích v Kalifornii ještě se svou nejlepší kamarádkou. Holčičku houpala sem a tam. Na sobě měla ležérní oblečení. Mae James podobu rodičů nezapře.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy