Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pamela Anderson bez make-upu, polonahá dcera Kate Moss a Sam Smith v podpatcích. Divoká móda z British Fashion Awards

Módní policie z British Fashion Awards.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
Módní policie

Udělování cen British Fashion Awards je vždy velkou událostí už od roku 1989, data svého vzniku. Pozvané celebrity se proto snaží na akci uchvátit svými róbami. V posledních letech však spíše šokují, jak se ostatně můžete podívat v galerii. Akce se uskutečnila v honosných prostorách Royal Albert Hall v Londýně a dorazilo mnoho známých osobností. 

Kontroverzní zpěvák Sam Smith vynesl jeden z nejdiskutabilnějších outfitů celého letošního ročníku British Fashion Awards. Na sobě měl černé sako s balonovými rukávy, černou minisukni, mikro kabelku od zesnulé Vivienne Westwood a hlavně robustní černé boty na vysokém podpatku a platformě. Pro Sama Smithe takový outfit není nic neobvyklého, on sám se rád vyžívá v extravaganci. Za nás jsou ty boty však už příliš. Musíme však smeknout za to, jak bravurně v nich dokáže chodit.

Lila Moss mohla jít nahá

Dcera topmodelky Kate Moss Lila se také rozhodla, že bude divočit jako její máma za mlada, když vynesla zcela průsvitné šaty a nevzala si ani podprsenku. Lila na sobě na udílení cen měla šaty, které zakrývaly jen její prsa, zbytek látky byl průsvitný. I z toho důvodu si vzala kalhotky. Bohužel outfit postrádal jakoukoli eleganci a působil spíš vulgárně, což je škoda, protože jednadvacetiletá Lila je nádherná dívka.

Playmate a hvězda Pobřežní hlídky Pamela Anderson vsadila v posledních měsících na jednoduchost a žádné líčení. A určitě se jedná o velmi zásadní krok a trend, který začíná sílit. Stále více lidí totiž touží po přirozenosti a je hezké vidět i celebrity, které tento trend posouvají kupředu. Pamela je i ve svých 56 letech stále krásná a navíc i stylová žena. Na British Fashion Awards měla jednoduché bílé kalhoty, bílý svetr a sněhové sako a heslo zní: V jednoduchosti je krása.

Sampaio jako Hepburn

Krásnou honosnou róbu oblékla zpěvačka Nicole Scherzinger. Asymetricky střižené světle zelené šaty s nadýchanou sukní a odhalujícím dekoltem zpěvačce perfektně sedly a ona v nich vypadala naprosto famózně.

Jednu z nejhezčích rób večera zvolila modelka Sara Sampaio. Vrstvená puntíkovaná sukně s vlečkou dodávala na majestátnosti a portugalské modelce přidala na eleganci. Outfit perfektně doladila o černé večerní rukavice, stříbrný náhrdelník a stažené vlasy ve stylu herečky Audrey Hepburn.

Na další šílené, ale i povedené outfity se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy