Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vítězkou Česko Slovensko má talent se stala mladá učitelka: O výhru 40 tisíc eur se hodlá podělit

Anna Slížová vyhrála Česko Slovensko má talent 2023.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 24 fotografií
Výhra

Jedenáctá řada úspěšné show Česko Slovensko má talent má svého výherce, respektive výherkyni. Nejtalentovanějším člověkem u nás a na Slovensku se stala slovenská učitelka Anna Slížová. O jejím postupu rozhodli diváci prostřednictvím SMS, porota tentokrát na finální rozhodnutí neměla žádný vliv. Na závěrečný večer se ale elegantně vyšvihla, jak se můžete podívat v naší galerii. Vítězka si odnesla výhru v hodnotě 40 tisíc eur, kterou částečně věnovala na charitu, jak sdělila v přímém přenosu. 

Letošní vítězkou nejúspěšnější talentové show Česko Slovensko má talent se stala čtyřiadvacetiletá učitelka základní umělecké školy Anna Slížová. Diváky i porotu totálně odzbrojila svým operním výstupem, kdy si troufla zazpívat píseň Ennia Morriconeho. Porota tentokrát neměla na výsledek žádný vliv, o všem rozhodli televizní diváci prostřednictvím hlasování přes SMS.


Vítězka je štědrost sama

„Děkuju všem. Stále tomu nevěřím,“ řekla dojatě překvapená vítězka, které se nyní otevřely dveře nejen do českého šoubyznysu. Také spolu s titulem vyhrála 40 tisíc eur, což je v přepočtu skoro jeden milion korun. Při proslovu však ukázala, že má srdce na pravém místě, a o svou výhru se částečně podělí s nadací, pro kterou zpívala benefiční koncerty, konkrétně s paní Miškou Hulíkovou z Trnavy.

S dobrodary však neskončila. Další část své peněžní výhry by chtěla věnovat své kamarádce, která má nemocnou dceru. Bohužel, zpívala jsem pro ně, ale pomoci jim umím jen takhle,“ prohlásila Slížová pro TV JOJ.

Její cesta v soutěži byla trnitá. Do finále ji však poslal pátý porotce rapper Ego, který po jejím zazpívaní zmáčkl zlatý buzzer. Tím Annu Slížovou poslal rovnou do finále. „Konečně talent. Máte dokonale zpracovanou techniku. Bylo to zabijácké,“ pochválil ji tehdy Ego. A vlídných slov se tenkrát dočkala i od nejobávanějšího porotce Jaro Slávika. „To byla taková exploze. Vy jste na hranici geniality,“ podotknul Slávik.


Elegantní porota

Porota ve složení herce Jakuba Prachaře, zpěvačky Marty Jandové, herečky Diany Mórové a moderátora Jara Slávika se na finální večer pěkně vymódila. Mórová na sobě měla přiléhavé nachové šaty, Marta Jandová zvolila modré saténové šaty, Slávik se tentokrát  objevil v bílém saku a velice elegantní byl i Jakub Prachař. Na fotky se můžete podívat v naší galerii.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy