Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Tragická smrt Christiana Olivera zasáhla Semira z Kobry 11: Srdcervoucí vzkaz Erdogana Atalaye plný bolesti

Christian Oliver v jedné ze svých nejúspěšnějších rolí.
Zdroj: Se souhlasem RTL
+ Dalších 11 fotografií
Vyjádření

K tragické smrti německého herce Christiana Olivera známého ze seriálu Kobra 11 se vyjádřil i jeho přítel a herecký parťák Erdogan Atalay alias seriálový Semir Gerkhan. Srdcervoucí vyjádření plné bolesti zveřejnil na svém Instagramu. 

Erdogan Atalay alias Semir Gerkhan z Kobry 11 je v slzách. Jeho herecký kolega Christian Oliver je po smrti. Zemřel tragicky při nehodě sportovního letadla, když si s rodinou užíval na dovolené v Karibiku, jak informoval web The Sun. Jeho dvě dcerky při nehodě zemřely s ním. Bylo jim pouhých 10 a 12 let.

Slova Semira Gerkhana

Nyní se Atalay ke strašlivé události vyjádřil na svých sociálních sítích. "Je to neuvěřitelná srdcervoucí tragédie. Všechny mé myšlenky, modlitby a soustrast směřuji k jeho ženě a celé rodině. Jsem opravdu v šoku a nemám slov," napsal Erdogan Atalay.

Ještě před pár dny Christian Oliver přidával na svůj Instagram fotku z přístavu z jejich rodinné dovolené. "Pozdravy odněkud z ráje. Na společenství a lásku! 2024, již přicházíme. Těším se na nadcházející rok," zveřejnil Oliver. O pár dní později se ale dovolená změnila v horor.


K letecké nehodě došlo ve čtvrtek kolem poledne u pobřeží Bequie. Rodinná tragédie se stala při společném vyhlídkovém letu v malém letadle, který Christian absolvoval i se svými dvěma dcerami. Stroj se dostal do problémů a dopadl do moře. Na místo se ihned vypravily záchranné složky, ale celá posádka i včetně pilota byla již bohužel po smrti.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy