Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vica Kerekes je chudá jak kostelní myš: Rok bez práce, nemám auto ani dům, přiznala

Vica Kerekes je krásná žena.
Zdroj: Falcon
+ Dalších 8 fotografií
Přiznání

Půvabná ryšavá herečka Vica Kerekes (42) se objevila v mnoha českých filmech a divákům rozhodně není cizí. Známou se stala také tím, že velmi často ukazuje své nahé tělo. V talk show Adely Vinczeové Trochu inak s Adelou se rozpovídala o herecké branži i o tom, že dosud nijak neinvestovala do své budoucnosti a žije od výplaty k výplatě.

Herečka Vica Kerekes se objevila v mnoha českých, slovenských i maďarských filmech. Diváci si ji mohou pamatovat ze snímků Muži v naději, Anděl Páně 2, Příběh kmotra nebo Nestyda.

Práce herce je však nevyzpytatelná, a i ona tak zažila období, kdy neměla žádnou práci. „Rok jsem nic nedělala. Já vydělám nějaké peníze a potom čekám,“ prozradila Kerekes v talk show Trochu inak s Adelou.

Nic nevlastním, říká

Zároveň přiznala, že do své budoucnosti příliš neinvestuje. „Já nemám auto, já nemám dům, opravdu nemám. Nevlastním nic. Nevlastním ani byt. Jsem v podnájmu. Normálně si uvědomuji a skoro každý den myslím na to, že ležím na té posteli, a vím, že jsem smrtelná. Už mám pět minut a odcházím a to je ideál samozřejmě. Ale někdy to přijde, bum a už nejsem,“ dodala ryšavá herečka.

Vica Kerekes je momentálně sama. V roce 2011 si vzala po šestileté známosti maďarského uměleckého fotografa Csabu Vigha, jenže po devíti měsících se rozvedli, jak tehdy informoval slovenský web Topky. Herečka nemá žádné děti. „Rodina je důležitá, ale uvidíme, jestli budu mít svoje děťátko, nebo to děťátko adoptuji. To je ale též moje soukromí, o tom nechci mluvit,“ uvedla před časem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy