Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Martina Gavriely dopadla podobně jako Brožová. Na klinice, kde se zaběhl hereččin pes, prý moderátorce otrávili kocoura

Martina Gavriely měla stejnou špatnou zkušenost s klinikou, kde se ztratil pes Kateřiny Brožové.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Veronika Mašátová/Herminapress
+ Dalších 6 fotografií
Otrava

Kateřině Brožové (55) nedávno zahynul pejsek Jordy, kterého kvůli dovolené dala do péče veterinární kliniky Jaggy. Bohužel čtyřnohý domácí mazlíček zemřel, protože ho v době pobytu na klinice srazil vlak. Brožová pak kliniku obvinila ze zabití psa, jak psala na svém Instagramu. Není ale jediná, kdo si na veterinu stěžoval. Špatnou zkušenost má i modelka Martina Gavriely (45), které prý v ordinaci otrávili kočku.

Kateřina Brožová smutní. Její milovaný pejsek Jordy odešel do nebe. Když odjížděla na dovolenou, nechala ho v péči veterinární kliniky Jaggy. Z místa ale hnědý ridgeback utekl a následně ho srazil vlak. Zdrcená herečka nenechala na klinice nit suchou. "Zabili mi Jordyho," zveřejnila na svém Instagramu.


Stížnost dalších

Herečka přitom není první, kdo si na středisko v pražských Řepích stěžoval. Se špatnou zkušeností se podělila i modelka a moderátorka Martina Gavriely. Podle ní jí tam otrávili kocourka. „Nám Bruna otrávili. Přivezla jsem ho tam se zánětem zubu a po vytržení toho zoubku už nechodil. Tahal za sebou nožičky. Oni na to tvrdili, že nevědí proč a že prý má neurologický problém, že musí odebrat mozkomíšní mok,“ řekla Gavriely pro Expres.

Dále se zmínila, že za mazlíčka dala několik tisíc korun a stejně to nepomohlo. Na finální faktuře bylo prý přes sto tisíc korun. "Z Bruna byl hadrový kocourek, je mi z toho zle i po takové době. Faktura u nich činila přes sto tisíc. Nesmyslná vyšetření, ale v ten okamžik jsme byli jako rodina za jeho záchranu schopni zaplatit cokoli,“ zavzpomínala. Tragédie se stala v roce 2013 a podle moderátorky se zjevně na klinice nic nezměnilo.


Vyjádření kliniky k pejskovi

A jak se veterinární klinika k situaci se zaběhnutým pejskem Kateřiny Brožové postavila? „Smutná událost, která se stala v noci na 10. ledna, kdy při venčení utekl z naší kliniky pes, který byl následně sražen vlakem, nás nesmírně mrzí. Vše vzniklo tak, že veterinární sestra, která vykonávala noční službu, chtěla velkým psům dopřát více pohybu, a tak je převáděla do většího výběhu," napsala veterina na sociálních sítích.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy