Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Válka celebrit s veterinou graduje. Gavriely podle kliniky lže, ta se ostře brání a poukazuje na další případy

Klinika, kde otrávili kocoura Martiny Gavriely: Jsou to lži, říkají ve vyjádření
Zdroj: herminapress.cz
+ Dalších 9 fotografií
reakce

Na veterinární kliniku Jaggy se valí kritika ze všech stran. Nejdříve pracoviště obvinila Kateřina Brožová za to, že jí zabili psa, a následně se přidala i modelka Martina Gavriely, které údajně v ordinaci otrávili kočku. Klinika veškerá obvinění rázně popírá. Jak sdělil mediální zástupce pro eXtra.cz, podle něj jde o naprosté lži. 

Zpráva o veterinární klinice Jaggy oblétla česká média. O svou špatnou zkušenost se nejdříve podělila herečka Kateřina Brožová, která zařízení obvinila ze zabití jejího čtyřnohého mazlíčka Jordyho. K ní se přidala i Martina Gavriely, které měli zase otrávit kočku „Nám Bruna otrávili. Přivezla jsem ho tam se zánětem zubu a po vytržení toho zoubku už nechodil. Tahal za sebou nožičky. Oni na to tvrdili, že nevědí proč a že prý má neurologický problém, že musí odebrat mozkomíšní mok,“ řekla pro Expres s tím, že následně klinice za neúspěšnou léčbu zaplatila sto tisíc korun.


V reakci na publikované články poskytl redakci eXtra.cz vyjádření mediální zástupce, jenž veškerá obvinění popírá. "Jde o naprosté lži a nesmysly. Je s podivem, že stížnost na událost z počátku února 2013 přišla náhle až po 10 letech. Zásadně odmítáme obvinění, že jsme kocoura otrávili a indikovali nesmyslnou léčbu. Lež je, že na kliniku byl přinesen kocour, který měl jen problém se zubem, naopak, bylo to velmi nemocné 14leté zvíře. Naprosto smyšlené a realitě absolutně neodpovídající je i tvrzení o ceně za poskytnutou léčbu," říká zcela rázně Karel Tejkal.

Gavriely se brání

Vyjádření kliniky ale Gavriely považuje za absurdní. "Nemám zapotřebí se ve svém životě dohadovat. Důvod, proč jsem to vytáhla, je jen to, že jsem chtěla zachránit další zvířata před úmrtím a jejich páníčkům peněženky. Chápu, že jiná vyjádření dát nemohou, stačí ty problémy, co mají na hlavě teď, natož ještě přiznat, že ta tisícovka stížností, co je na netu na kliniku, že je pravdivá. Ano, všichni jsme si to vymysleli a všichni lžeme," brání se moderátorka ve vyjádření pro eXtra.cz. 

Zároveň poukázala na Michaelu Salákovou, manželku hokejového brankáře Alexandra Saláka, která si taktéž postěžovala na kliniku. "Míša Saláková se šesti dětma taky nemá co na práci, než vymýšlet si příběhy na nebohou kliniku. Našeho milovaného Bruna nám nevrátí, těch 100 tisíc nám též nevrátí, takže nechápu, o čem se tu bavíme. Jen jestli vám mohu doporučit, této klinice se vyhněte velkým obloukem," vzkázala lidem. 

Martina Gavriely hovořila o otrávení kocourka

Vlnu kritiky odstartovala Kateřina Brožová, která přišla o svého pejska Jordyho. Když odjížděla na dovolenou, nechala ho v péči veterinární kliniky Jaggy. Z místa ale hnědý ridgeback utekl a následně ho srazil vlak. Zranění bohužel byla natolik závažná, že už se nedalo nic dělat. Klinika uvádí, že se jednalo o nešťastnou náhodu, ke které došlo, když veterinární sestra měla převádět psy do většího výběhu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy