Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Důvody rozchodu Venis a Adama z Love Islandu: Já bych chtěl brzy rodinu, vysvětlil Sedro

Adam vypadal u ohniště smutně.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
+ Dalších 9 fotografií
Důvod rozchodu

Srdíčka Venis Dao a Adam Sedro, kteří se probojovali až do finále reality show Love Island 2023, už netvoří pár. O tom, proč jejich vztah skončil, se rozpovídali v rozhovoru pro TV Nova. Jeden z hlavních důvodů byl prý rozdílný názor na budoucnost.

Venis Dao a Adam Sedro již netvoří pár. V reality show Love Island se přitom dostali až do samotného finále spolu s Majkou a Chrisem a Rachel s Claudem. Po konci show spolu začali bydlet, jejich láska však neměla dlouhého trvání.

„Rozhodli jsme se každý jít svou cestou,“ započal Adam své vyjádření v rozhovoru pro TV Nova. „Ale snažili jsme se pro to udělat maximum z obou stran. Zjistili jsme, že se snažíme druhého měnit. To byl jeden z hlavních důvodů. Hlavní věc je, že máme každý jinou vizi o tom, jak bude vypadat naše budoucnost. My jsme se v praktických věcech absolutně shodovali, ale když se jedná o chemii a věci, co má člověk cítit, tam to už nebylo,“ dodala Venis.

Adam chce rodinu

Adam následně více popsal, jak si představuje svou budoucnost, která je diametrálně odlišná od té Venisiny. „Když mám mít partnerku, s níž mám zůstat a která je ta pravá, tak bych do dvou let chtěl už rodinu se vším všudy, i co se týká malých dětí a společného bydlení. To je moje vize, Venis má trochu jinou vizi, což je v pořádku. Ale tohle je pro mě to nejdůležitější, v čem se neshodujeme,“ vysvětlil Adam.

O rozchodu informovala Venis i své fanoušky na Instagramu:S Adamem jsme společně ušli kus cesty, která byla plná zážitků, poznání a dobrodružství, ale už je to pár týdnů, co jsme se zase každý vydal svou vlastní cestou. Neznamená to, že se nemáme rádi nebo spolu už nebude dál trávit společný čas. Budeme. Ale jako přátele. Úžasní přátele. Vlastně mnohem lepší přátelé než partneři.“

Venis Dao až do konce zatloukala:

Kritika v Love Islandu

V reality show Love Island byli ti dva kritizováni za to, že měli svůj vztah jen předstírat, a to kvůli pohádkové výhře. Dokonce se měli předem dohodnout, že hned po skončení show půjdou od sebe. Oni sami však takové spekulace vždy vyvraceli.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy