Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pohublý Jiří Paroubek po dlouhé době na veřejnosti: Vzal s sebou půvabnou dceru i třetí manželku

Jiří Paroubek s dcerou a třetí manželkou.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 81 fotografií
Premiéra

Na premiéru Bídníků přišel kromě slavných tváří z herecké a hudební branže i výrazně pohublý politik a bývalý premiér Jiří Paroubek (71). Doprovod mu dělala dcera Margarita Eliška, kterou má politik z bývalého manželství s Petrou Paroubkovou (50), a také jeho třetí manželka Gabriela. Na fotografie od reportérů eXtra.cz se podívejte v galerii.

Po dlouhé době se na veřejnosti objevil politik a bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek, jeho dcera Margarita Eliška a také jeho nová žena Gabriela. Tu si vzal politik v září minulého roku, jak prozradil redakci eXtra.cz.

Svatbu jsme plánovali několik týdnů, měsíců. Myslím si, že je to normální, vyplynulo to z našeho vztahu, který trvá několik let. Petra odešla v únoru 2017, poté jsme se s Gábinou dali dohromady. Známe se přes dvacet let. Nerad bych řešil, jestli mezi námi přeskočila jiskra předtím, protože jsem byl dvakrát ženatý,“ řekl Paroubek a dodal, že na svatební cestu spolu jeli na chatu.

Doporučené video: Paroubek promluvil o exmanželce i politice.

Boj s nemocí popřel

Na premiéře obnoveného muzikálu Bídníci byla i jeho sporadicky viděná dcera Margarita Eliška, kterou má z předchozího manželství s Petrou Paroubkovou.

Paroubek na premiéru dorazil výrazně pohublý. Již delší dobu se v kuloárech spekuluje o tom, že ho má trápit vážná nemoc, on sám ovšem nic nepotvrdil. „Z nejhoršího už je venku a rozhodně není v ohrožení života,“ uvedl zdroj z okolí expremiéra pro Expres. Sám Paroubek však nechápe, proč o jeho zdravotním stavu vůbec někdo mluví. „O svém zdravotním stavu nechci hovořit. Řeknu jen, že je přiměřený mému věku. Kdyby to se mnou bylo ale nějak hodně špatné, tak bych asi nemohl cestovat přes půl světa,“ sdělil.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy