Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Satoranský míří do Zlaté labutě jako odbojář: Ostré setkání se starým přítelem Kostkou

Jaroslav Satoranský bude i nebude poslem dobrých zpráv v seriálu Zlatá labuť.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 5 fotografií
ZVRAT

Do Zlaté labutě zavítá nečekaný host. Bude jím Jaroslav Satoranský (84), který vstoupí do života rodiny Kučerových jako starý přítel Petra Kostky (85). Setkání to však nebude úplně příjemné, jak redakci eXtra.cz naznačila televize Nova.

Herec Jaroslav Satoranský zavítá do obchodního domu Zlatá labuť. Ovšem ne jako zákazník, ale jako posel špatných zpráv. Jeho postava Libora je sice starým přítelem Rudolfa Kučery, kterého hraje Petr Kostka, jejich shledání však radostné nebude. Nenese jim dobré zprávy. Vypadá to, že má co do činění s únosem malého Edy, jak vyplývá z ukázky TV Nova.

Kučerovi si budou muset vybrat, na které straně budou stát, sílí tlak odboje i Grubera. Plusové body odboji však možná přidá právě Libor, který za svou odvahu a setkání s Kučerovými bude muset zjevně zaplatit, dle informací ze zákulisí. "Atmosféra na place je vždycky speciální, když se tam objeví herec takového formátu, jako je právě Jaroslav Satoranský. Když je navíc ve scénáři napsáno, že má být zbitý a celý od krve, lze očekávat, že nás na place čeká skutečný herecký koncert. Nebylo tomu jinak ani v tomto případě," prozradil člen štábu seriálu Zlatá labuť o natáčení s Jaroslavem Satoranským.

Nová ředitelka

Kromě únosu malého Edy nedávno dějem zamíchala také nová ředitelka Toni Adamová v podobě Šárky Krausové. Její postava žila léta ve Francii, a má tak značně uvolněné mravy, co se lásky týče. Blízko bude mít hned ke třem postavám – Petrovi, Ireně a Aleně – což naznačuje milostný čtyřúhelník. Jak to asi dosavadní vztahy ustojí…

Seriál Zlatá labuť vysílá TV Nova každý čtvrtek ve 21:45.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy