Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Gabriela Soukalová konečně šťastná: Zamilovala se do kamaráda exmanžela Koukala

Gabriela Soukalová je šťastná po boku Miloše Kadeřábka.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress/Pavel Dvořák
+ Dalších 15 fotografií
Láska

Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová (34) si prošla těžkými chvílemi se svým exmanželem Petrem Koukalem (38). Nyní je ale konečně šťastná. S partnerem Milošem Kadeřábkem (38), kterého Gábina zná právě díky Koukalovi, vychovávají dcerku Izabelku a je vidět, že jim všechno klape. Miloš svou drahou polovičku doprovází na většinu společenských akcí, a nechyběl tak ani na představení dokumentu Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí, kde se od sebe prakticky nehnuli a vyměňovali si zamilované pohledy, jak se můžete podívat v galerii na fotky od reportérů eXtra.cz.

Původně to byla velká láska. Tehdy ještě aktivní biatlonistka Gabriela Soukalová se v roce 2014, když byla na vrcholu, dala dohromady s badmintonistou, který nedlouho předtím úspěšně překonal rakovinu varlat, Petrem Koukalem. Kvůli náročným sportům se sice často nevídali, ale přesto spolu strávili šest let. V pátek 13. května 2016 se dokonce vzali a z Gabriely Soukalové se stala Koukalová.

Zanedlouho ale přišly hádky a rozchod, po němž se Koukal nečekaně zabydlel v jejich vile za pětadvacet milionů korun, a Koukalová musela jít žít do posprejovaného baráku. Definitivní rozvod proběhl v roce 2020, ovšem finanční vyrovnání se řeší dodnes.

Rozvod a nový vztah

Po rozvodu s Koukalem se Gábina dala dohromady s Milošem Kadeřábkem, který se znal s Koukalem už od dětství a byli přátelé. Měli spolu navíc i pracovat.

„My se známe už několik let, protože jsme spolu byli hodně blízcí přátelé. Jmenuje se Miloš a je to člověk, který mnoho let pracoval v gastronomii, jeho rodina má i několik podniků,“ přiznala Expresu v roce 2021 šťastně bývalá biatlonistka. Dlouho jsme byli přátelé, protože když jsme se poznali, byla Gabča vdaná. V její přítomnosti mi ale vždycky bylo moc dobře, pořád jsme si měli co říct. Když odešla z předchozího vztahu, začali jsme se vídat častěji,“ přiznal posléze i Miloš.

Doporučené video: Rozhovor s Gabrielou Soukalovou.

Zamilované pohledy

Gabriele a Milošovi se v roce 2021 narodila vytoužená dcerka Izabelka, která jim dělá jen samou radost. Je navíc vidět, že bývalá vrcholová sportovkyně je vedle svého milého skutečně šťastná, a dvojice se od sebe nedokáže ani na společenských akcích odlepit. Na premiéru dokumentu Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí totiž dorazili ruku v ruce, házeli na sebe zamilované pohledy a nechyběly vášnivé polibky, jak ostatně můžete vidět i na snímcích od reportérů eXtra.cz.

Miloš Kadeřábek svou milou podporuje, jak jen může, a doprovází ji na většinu společenských akcí. V dokumentu navíc vyšla najevo překvapivá, avšak krásná informace. Zasnoubili se a chystají veselku, jak informoval jako první Expres.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy