Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Issová s vražedným dekoltem, premiéra Burešové a Plodková jako brunetka: Móda z Českého lva

+ Dalších 79 fotografií

Rok se s rokem sešel a máme tu další udílení cen Český lev. Slavné české krásky se opět hodily do gala a ukázaly na červeném koberci ty nejkrásnější róby. Herečka Klára Issová vynesla nádherný stříbrný model s hlubokým výstřihem a všem přítomným vyrazila dech. Překvapivé entreé měla také herečka Jana Plodková, která nepřišla se svou blonďatou hřívou, ale vlasy měla obarvené na hnědo. V pražském Rudolfinu, kde se galavečer koná, nechybí ani redakce eXtra.

Mezi prvními se na červeném koberci ukázala herečka Martina Babišová v modrých dlouhých šatech bez ramínek. Tu doprovázel do Rudolfina její herecký kolega Kryštof Bartoš. Na červeném koberci se záhy ukázala herečka Klára Issová, která všem přítomným vyrazila dech. Ve stříbrné róbě ukázala hodně, výstřih sahal až téměř k pupíku. „V soukromí tak odvážná nejsem,“ prozradila přítomným novinářům Issová.

Krásná herečka a moderátorka Eva Decastelo vynesla modročerné šaty od brněnského návrháře Michaela Miroslava Knota. Okatá brunetka dorazila v doprovodu svého partnera Tomáše Třeštíka, jeho sestry Hanky i maminky Heleny Třeštíkové.

Odvážná Martha Issová

Odvážnou róbu pak zvolila herečka Martha Issová, která oblékla hedvábnou róbu od návrhářky Radky Sirkové. Hluboký výstřih byl odvážný, ovšem nijak vulgární. Šaty, které jsem tentokrát pro Marthu navrhla, jsou zdánlivě velmi jednoduché, ale vyžadují precizní krejčovský přístup a jasnou znalost techniky. Společně s Marthou jsme rozhodly, že tentokrát zvolíme nezvykle bílou barvu, která bude, v rámci slavnostního večera, působit neotřele, ale současně velmi něžně a svěže,“ prozradila pro eXtra.cz návrhářka.

Českého lva si nenechala ujít ani herečka Táňa Pauhofová, která přišla ve stříbrné róbě s vypolstrovanými rukávy. Herec Jan Nedbal přišel se svou partnerkou Sárou. Oba oblékli oděvy od návrháře Michaela Kováčika.

Úchvatná Burešová

Naprosto nádhernou róbu od návrhářky Sandry Mark pak vynesla herečka Jana Bernášková. Šaty na jedno rameno ve vínové barvě jí skvěle padly a perfektně to doladila také decentními šperky a účesem.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová byla opravdu odvážná. Na Českého lva přišla zcela poprvé a oblékla černé sametové šaty s nadýchanými modrými rukávy, které dodávaly na originalitě. Nutno dodat, že vypadala opravdu fantasticky.

Herečka Jana Plodková všem vyrazila dech svou novou barvou vlasů. Fanoušci jsou u ní zvyklí na její blonďatou hřívu, ona však dorazila jako brunetka. Kromě toho na sobě měla velmi zajímavé šedé šaty, které u herečky nejsou úplně obvyklé. Většinou vynáší opravdu ženské modely.

Na další róby příchozích návštěvníků se můžete podívat v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy