Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Muž večera Jiří Bartoška: Prezident filmového festivalu v obložení žen na Českých lvech

Jiří Bartoška byl doslova v obležení žen.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák/Tomáš Martinek
+ Dalších 51 fotografií
český lev

Slavnostní udílení cen Český lev 2023 si samozřejmě nemohl nechat ujít ani legendární herec Jiří Bartoška. Ten na událost dorazil po boku své milované manželky Andrey, ale žen se u něj ještě před zahájením ceremoniálu "vystřídalo" hned několik. Dění na místě mapuje eXtra.cz. 

Vyhlášení 31. ročníku cen České filmové a televizní akademie Český lev 2024 si nemohl nechat ujít nikdo, kdo je alespoň částečně spjatý s filmovým průmyslem. O to spíše na slavnostním ceremoniálu, který vysílá živě i Česká televize, nemohl chybět herec a prezident Filmového festivalu v Karlových Varech Jiří Bartoška.


Muž večera: Jiří Bartoška v obklopení žen

Na červený koberec dorazil Jiří Bartoška se svou milovanou ženou Andreou kolem půl 8. večer. "Snad vyhrají favorité, které mám na mysli, a bude to speciální večer," nechal se slyšet herec krátce po svém příjezdu na místo konání. A po vstupu do Rudolfina, kde událost probíhá, byl Jiří Bartoška v obklopení i dalších krásných žen.

Ihned ho vřele přivítala herečka Jana Plodková, vzápětí pak Alena Mihulová či Zuzana Stivínová. Herec by zkrátka na roztrhání. O dobrou náladu na místě rozhodně nebyla nouze, jak zachytila naše redakce.

Rozhovor s oceněným Tomášem Jeřábkem



Udílení křišťálových sošek Český lev 2024 mapujeme přímo z Rudolfina. Podívejte se v galerii, kdo z českých celebrit si událost nemohl nechat ujít či jak se na tak slavnostní akci české osobnosti oblékly.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy