Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Petr Jákl o náročné spolupráci s hollywoodskými herci: Móresy hvězd i agenti, kteří tahají za nitky

+ Dalších 14 fotografií

Na akci, kterou pořádala firma Levandulové údolí, se sešlo nespočet známých osobností. Redakce eXtra.cz udělala rozhovor například s režisérem Petrem Jáklem, který spolupracuje hlavně s hollywoodskými herci. Proč tomu tak je? Také jsme vyzpovídali herečku Kristýnu Janáčkovou, která po duchovní svatojakubské cestě plánuje další vzrušení. O co půjde, se dozvíte níž v článku.

Petr Jákl je velice uznávaným režisérem jak u nás, tak v zahraničí. Spolupracoval s hvězdami, jako jsou například Russell Crowe, Liam Hemsworth, Anthony Hopkins, Michael Caine, a mnoha dalšími. Práce s hollywoodskými herci ale není jednoduchá, často za ně mluví jejich manažeři, kteří jsou schopní si prý dovolit téměř všechno.


"Někdy je to náročné, mají své móresy. Když se s nimi člověk baví, tak jsou v pohodě, ale ti lidé kolem nich jim říkají, co můžou a co nesmějí. Pak chodí pozdě. Ale manažeři, agenti, ti jsou nejkomplikovanější," svěřil se fešný režisér pro eXtra.cz Petr Jákl, který natočil film o českém Janu Žižkovi.

Český režisér spolupracuje stoprocentně více s muži. Není to tím, že by ženy neuznával, ale podle jeho slov jsou hollywoodští herci známější. Nyní však připravuje film s Lucy Liu a v plánu má i několik snímků o ženách. Ostatně tři ženy má doma. Jak se mu daří s rodinou? "Byli jsme teď na dovolené v Ománu, takže to je to nejdůležitější. Snažím se tu práci dělat tak, abych měl i čas na ně," dodal na závěr Jákl.

Doporučené video s Kristýnou Janáčkovou z akce Levandulové údolí.


Na akci od firmy Levandulové údolí dorazila například i herečka Kristýna Janáčková, která se podělila o plánech na další cesty. Za sebou má totiž duchovní cestu Santiago de Compostela. "Já jsem pořád na nějakých cestách, byť jen v hlavě, pořád jsem v přírodě a mám svoje místa, takže nemusíte úplně vyjet pryč z ČR. S manželem se chystáme do Tibetu, ale druhorozený bude mít teprve tři roky, takže ještě chviličku vydržím," promluvila Kristýna Janáčková pro eXtra.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy