Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Olga Lounová a Elizabeth Kopecká s luxusními kabelkami za desítky tisíc: Přepychová móda z Waf-Waf

Olga Lounová, Elis Trojáková a Elizabeth Kopecká na akci.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 16 fotografií
Módní policie

Známé osobnosti si ve čtvrtek užily příjemné odpoledne. Hvězdy v čele se zpěvačkami Olgou Lounovou, Elizabeth Kopeckou či influencerkami Maru Roseckou nebo Elis Trojákovou navštívily podnik Waf-Waf, který představil nové jarní menu. Na místě byla také redakce eXtra.cz, která zhodnotila, co měli přítomní na sobě.

Zpěvačka Olga Lounová si na představení nového jarního menu v podniku Waf-Waf vzala slušivé tělové šaty, černé kotníčkové boty a také designovou kabelku od Diora s názvem Saddle Bag. Ta na oficiálních stránkách stojí více než devadesát tisíc korun. Lounové to na této akci opravdu slušelo.

Luxusní kabelku si vzala také zpěvačka Elizabeth Kopecká. Střední černá taška s názvem Loulou od Yves Saint Laurent stojí na stránkách více než sedmdesát tisíc. K tomu oblékla sametové černé sako, volnější modré džíny a tmavý top, čímž nepřekvapila, ale ani nic nezkazila

Sexy Alagia

Influencerka Elis Trojáková oblékla cropnuté růžové sako, obtáhnuté černé šaty, bílé tenisky s Mickey Mousem a ladící kabelku. Ta vznikla ve spolupráci Disney se značkou Aldo, stejně jako obuv. Trojákové to slušelo a rozhodně vypadala nápaditě.

Pořádně žhavou postavu pak na akci ukázala influencerka Dominique Alagia. Ta měla světle zelené šaty, které zvýrazňovaly její ženské křivky, a nechyběl ani pořádně hluboký výstřih.

Na další outfity přítomných celebrit se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy