Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Poslední rozloučení s Ondřejem Křivkou: Zdrcená Borhyová s Korantengem i truchlící Smetana s Hajem

+ Dalších 83 fotografií

Rodina, přátelé i kolegové se ve Velké obřadní síni Krematoria Strašnice v Praze loučí s tragicky zesnulým Ondřejem Křivkou (†38). V neděli 12. května ho na kole srazil nepozorný řidič auta. Křivka po sobě zanechal manželku Petru Svobodu (41), společného syna Eduarda a Petřinu dcerku Rachel. Na smutečním obřadu je i redakce eXtra.cz.

Ondřej Křivka tragicky zahynul na kole kvůli chybě řidiče automobilu. Jeho život navždy vyhasl 12. května ve věku nedožitých 39 let. Poslední rozloučení s Křivkou proběhlo v úterý 21. května v pravé poledne ve Velké obřadní síni Krematoria Strašnice.

Mezi prvními na místo dorazil například tanečník Yemi, který byl Ondrovým dlouholetým kamarádem. Ondřejova smrt ho naprosto zdrtila. „Byl to mimořádný člověk. V průběhu let jsem sledoval, jak roste ve všech směrech. Neustále se učil, cvičil, budoval firmu a podporoval všechny kolem sebe. Slovy nelze vyjádřit, jak se cítím zlomený,“ napsal na sociálních sítích tanečník.

Smuteční hosté

Na pohřeb přišla celá řada zdrcených rodinných příslušníků i kamarádů, mezi nimiž je třeba šéf modelingové agentury Elite Saša Jány, módní návrhář Lukáš Macháček, moderátorské duo Lucie Borhyová s Reyem Korantengem, hudebnice Emma Smetana s Jordanem Hajem či moderátorka počasí Karla Mráčková. Pro všechny je toto období neuvěřitelně náročné.

Vdova Petra Svoboda byla uvnitř už před začátkem veřejného obřadu. Od půl desáté měla s nejbližší rodinou soukromý obřad. Během posledního rozloučení zahrály písně The Laser Man od The Weeknda a My Way od Franka Sinatry.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy