Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Dcera Oldřicha Kaisera o infarktu otce: Teď nemohu. Vím o tom hrozně málo...

Herec Oldřich Kaiser svou dceru Karolínu miluje...
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 5 fotografií
STRACH O ZDRAVÍ
Známý herec Oldřich Kaiser (64) prodělal infarkt myokardu a leží ve vážném stavu na JIPce v jedné z pražských nemocnic, o jeho stavu informovalo Divadlo Kalich. Všechna představení, kde měl herec vystupovat, se proto přesouvají. Redaktor eXtra.cz mluvil s dcerou geniálního herce Karolínou Kaiserovou (36), která byla ze stavu milovaného tatínka velmi zarmoucená.

Oblíbený český herec Oldřich Kaiser (64) je po infarktu a nyní leží na jednotce intenzivní péče v nejmenované pražské nemocnici. Smutnou událost oznámilo Divadlo Kalich, kde je herec angažován.

"Já se velmi omlouvám, ale nemohu o tatínkově infarktu mluvit. Moc ani o tom nevím. Moc se omlouvám," řekla redaktorovi eXtra.cz zdrceným hlasem Karolína Kaiserová, dcera legendárního herce. Mluvilo se jí velmi těžko a bylo zřejmé, že dokud nebude její milovaný otec zcela uzdraven a z nemocnice propuštěn do domácí rekonvalescence, není dobré o ničem mluvit. Jeho zdravotní stav se může totiž měnit...

Představení s hercem naplánovaná na červenec se proto přesouvají na září, kdy by měl být už v pořádku. A nejen hercova dcera Karolína, ale i přátelé a kolegové si unisono přejí, aby zdravotní stav Oldřicha Kaisera byl jen dobrý.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy